Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Dawn Huebner

Filter
Filter
Genre
 • (5)
 • (3)
Type
 • (6)
Format
 • (6)
Sprog
 • (6)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Tag
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • - Barnets guide til at overvinde problemer med vrede
  af Dawn Huebner
  188,95 kr.

  Vidste du, at vrede er som ild? Den begynder som en gnist, der gør os målrettede og giver os energi. Men den kan også flamme op og blive så ustyrlig, at den skaber problemer for os. Hvis du hører til de børn, som let bliver hidsig, og din vrede for hurtigt bliver for stor og for voldsom, er denne bog noget for dig. Når du bliver hidsig - hvad så? giver teknikker til, hvordan børn kan lære at overvinde problemer med vrede. Bogen er baseret på kognitiv adfærdsterapi og hjælper barnet til at håndtere problemvrede og vanskelige situationer på en ny måde.Ved hjælp af bogens eksempler, illustrationer og trinvise instruktioner lærer barnet, hvordan det kan slukke vreden, afkøle de vrede tanker, få kontrol over vreden og blive roligere og blive hørt. Bogen bidrager til at motivere barnet og gøre det i stand til gradvis at ændre adfærd.I et let sprog og med mange illustrationer henvender bogen sig direkte til barnet, der selv kan læse, men den bør gennemgås sammen med en voksen, der kan støtte op om brugen af ideerne. Bogen er også relevant for lærere, pædagoger, psykologer og andre, der arbejder med børn.

 • - barnets guide til at overvinde angst
  af Dawn Huebner
  188,95 kr.

  Børn, der bekymrer sig meget, kan have svært ved at udfolde sig. De vil gøre næsten alt for at undgå situationer og ting, de er bange for. Angsten kan hurtigt vokse og brede sig, ændre form og være immun over for voksnes forsøg på beroligelse og logisk forklaring. Baseret på kognitiv adfærdsterapi og med fokus på positiv tænkning beskriver, hvordan barnet sammen med voksne kan sætte ord på angsten og lære at tale om den - og dermed leve med den.Som aktivitetsbog henvender bogen sig direkte til barnet, der selv kan læse, men den bør gennemgås af barnet sammen med forældrene. Bogen er også relevant for pædagoger, lærere og psykologer, som arbejder med børn med angstsymptomer.

 • - Barnets guide til at overvinde negativitet
  af Dawn Huebner
  188,95 kr.

  Vidste du, at livet er som en forhindringsbane. Det er spændende og sjovt, men fuld af svære forhindringer, man skal springe over. Hvis du hører til de børn, der bliver frustreret over de vanskelige forhindringer og har svært ved at nyde de gode ting i livet, er denne bog noget for dig. Når du brokker dig for meget - hvad så? giver teknikker til, hvordan børn kan lære at overvinde negativitet og negative tanker. Bogen er baseret på kognitiv adfærdsterapi og hjælper til at se på livets forhindringer på en ny måde. Bogens tegne- og skriveøvelser giver barnet de nødvendige færdigheder til at klare disse forhindringer, og de trinvise instruktioner lærer barnet at blive gladere og mere positivt. I et let sprog og med mange illustrationer henvender bogen sig direkte til barnet, der selv kan læse, men den bør gennemgås sammen med en voksen, der kan støtte op om brugen af ideerne. Bogen er også relevant for lærere, pædagoger, psykologer og andre, der arbejder med børn.

 • - Barnets guide til at overvinde problemer med at sove
  af Dawn Huebner
  188,95 kr.

  Ville det ikke være fantastisk, hvis du kunne kravle i seng, putte dig godt under dynen og falde i søvn uden ballade og uden at være bange? Uden at lytte efter lyde eller tænke på tyve og røvere? Uden et glas vand til, et knus til eller endnu en tur på toilettet? Mange børn har det svært med at skulle i seng. Hvis du hører til de børn, der ikke vil i seng, og du er overbevist om, at kun trylleri kan gøre det lettere for dig at gå seng, er denne bog noget for dig. Når du ikke vil i seng – hvad så? guider børn og deres forældre gennem teknikker fra kognitiv adfærdsterapi, som benyttes i behandlingen af børn med søvnproblemer. Efterhånden som barnet tilegner sig de forskellige teknikker, lærer det at håndtere angst, tankemylder, uro i kroppen og for stor afhængighed af forældrene, så det får en roligere nat. Denne interaktive selvhjælpsbog er den komplette håndbog til at motivere børn til at falde i søvn og sove igennem – som ved et trylleslag! Dawn Huebner, ph.d., er klinisk psykolog i Exeter, New Hampshire med speciale i behandling af børn og deres forældre.

 • - En guide til børn i at håndtere voldsomme begivenheder i nyhederne
  af Dawn Huebner
  183,95 kr.

  Når børn hører om noget STORT og SLEMT – selv når de kun hører brudstykker – får deres hjerner travlt med at prøve at f inde hoved og hale i det. Hvor skete det? Hvorfor skete det? Vil det ske igen? DER ER SKET NOGET SLEMT guider børn i alderen 6 til 12 år og deres nærmeste voksne igennem svære samtaler om alvorlige verdensbegivenheder, fra miljøkriser til menneskelige tragedier. Der bruges kun det uspecifikke udtryk “dårlige ting” hele vejen igennem bogen, så forældre kan bevare kontrollen over, hvilke begivenheder der bliver talt om og i hvor mange detaljer. Bogen normaliserer frygt, tristhed og det at bekymre sig om “dårlige ting”. Samtidig præsenterer bogen en masse forskellige øvelser, der hjælper børn med at bevare følelsen af tryghed, optimisme og styrke.Om forfatteren:Dawn Huebner, ph.d, er klinisk psykolog med speciale i behandling af børn med angst og deres forældre. Hun er også forfatter til bestselleren Hvis du bekymrer dig for meget - hvad så? og andre bøger i Hvad så?-serien.

 • - En guide til større børn i at håndtere angst
  af Dawn Huebner
  183,95 kr.

  Bekymring har det med at vokse. En lille ting kan pludselig vokse til at blive en RIGTIG STOR TING. Den forvoksede Bekymring er snedig og overtaler børn til at gøre ting, der holder angsten i gang. Det kan være hårdt at kæmpe imod sin Bekymring, men der er håb forude! VIND OVER DIN BEKYMRING lærer de 9-13-årige og deres nærmeste voksne nogle helt særlige færdigheder, der gør det lettere at få øje på – og overvinde – bekymringer og frygt. Bogen er fuld af smarte, praktiske og gennemprøvede teknikker, der er lige til at gå til og skrevet til børn i et lettilgængeligt sprog. Bogens fokus er at gå fra viden til handling, og fra at være bekymret og tilbageholdende til at være glad og fri.Om forfatteren:Dawn Huebner, ph.d, er klinisk psykolog med speciale i behandling af børn med angst og deres forældre. Hun er også forfatter til bestselleren Hvis du bekymrer dig for meget - hvad så? og andre bøger i Hvad så?-serien.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.