Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Under de syv have - Lasse Spang Olsen - E-bog

Bag om Under de syv have

Lasse Spang Olsen er kendt som frygtløs stuntmand og filminstruktør til actionfilm, men i sine unge dage havde han en stor skræk for vand og hav. I "Under de syv have" fortæller han om, hvordan han har overvundet sin vandskræk og har lært at dykke. Det har ført til adskillige vilde eventyr og oplevelser under havoverfladen, heriblandt oplevelsen med at udforske det myteomspundne skibsvrag Flying Enterprise og dets mystiske last, som Spang Olsens dokumentarfilm "Det skæve skib" fra 2002 omhandler. "Under de syv have" blev udgivet første gang i 2003 og genudgivet i 2021. I årene der er gået mellem første og anden udgivelse har dykkerfaget ændret og udviklet sig markant. Lasse Spang Olsen (f. 1965) er en dansk forfatter, stuntmand og instruktør. Han er søn af tegneren og forfatteren Ib Spang Olsen. Som ung var Lasse sammen med sin bror, Martin Spang Olsen, med til at indføre stuntfaget i Danmark, og sammen havde de i en periode en stuntskole i København. Som instruktør står Lasse Spang Olsen bag en lang række anmelderdarlings, herunder "I Kina spiser de hunde" fra 1999 og "Gamle mænd i nye biler" fra 2002 med Nikolaj Lie Kaas og Kim Bodnia i hovedrollerne. Han har også instrueret en række dokumentarfilm om blandt andet stunts og dykning.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726815689
  • Udgivet:
  • 23. April 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Under de syv have

Lasse Spang Olsen er kendt som frygtløs stuntmand og filminstruktør til actionfilm, men i sine unge dage havde han en stor skræk for vand og hav. I "Under de syv have" fortæller han om, hvordan han har overvundet sin vandskræk og har lært at dykke. Det har ført til adskillige vilde eventyr og oplevelser under havoverfladen, heriblandt oplevelsen med at udforske det myteomspundne skibsvrag Flying Enterprise og dets mystiske last, som Spang Olsens dokumentarfilm "Det skæve skib" fra 2002 omhandler.

"Under de syv have" blev udgivet første gang i 2003 og genudgivet i 2021. I årene der er gået mellem første og anden udgivelse har dykkerfaget ændret og udviklet sig markant.

Lasse Spang Olsen (f. 1965) er en dansk forfatter, stuntmand og instruktør. Han er søn af tegneren og forfatteren Ib Spang Olsen. Som ung var Lasse sammen med sin bror, Martin Spang Olsen, med til at indføre stuntfaget i Danmark, og sammen havde de i en periode en stuntskole i København. Som instruktør står Lasse Spang Olsen bag en lang række anmelderdarlings, herunder "I Kina spiser de hunde" fra 1999 og "Gamle mænd i nye biler" fra 2002 med Nikolaj Lie Kaas og Kim Bodnia i hovedrollerne. Han har også instrueret en række dokumentarfilm om blandt andet stunts og dykning.

Brugerbedømmelser af Under de syv haveFind lignende bøger
Bogen Under de syv have findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.