Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Louise Penny

Bøger af Louise Penny

Louise Penny er født i 1958 og er en af de absolut mest kendte forfattere i Canada. Hun er et kendt ansigt over hele verden med flere millioner solgte bøger. Du finder alle Louise Pennys bøger i udvalget nedenfor. Hun bor sammen med sine hunde tæt på byen Montreal, Canada. Louise Penny bliver kaldt for Agatha Christie, og New York times har blandt andet skrevet, at hun er “det eskapistiske mysteries mester”. Hun er forfatteren bag den populære bogserie ‘Armand Gamache’, som hun har modtaget et hav af priser for. Louise Pennys bøger i serien er oversat til mere end 30 forskellige sprog, og har opnået en enorm popularitet verden over. Louise Penny har f. eks vundet CWA Dagger og Agatha Award syv gange, og var finalist til Edgar Award for den bedste roman. Hun modtog også i 2017 Order of Canada for sine bidrag til den canadiske kultur. Hvis du ønsker at læse eller lytte til bøger af Louise Penny, så finder du alle hendes bøger herunder.

Foto: JEAN-FRANÇOIS BÉRUBÉ
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Louise Penny & Hillary Clinton
  102,95 - 167,95 kr.

  Fra bestsellerforfatterne Hillary Clinton og Louise Penny kommer en roman med uovertruffen spænding og uovertruffen insider-ekspertise. Den canadiske krimiforfatter Louise Penny spurgte Hillary Clinton: Hvordan vil du beskrive dit værste mareridt i din tid som udenrigsminister? Svaret var en terrorstat. Et land ude af kontrol, som befinder sig i en tilstand af kaos, frygt og håbløshed. Det blev startskuddet på et samarbejde mellem en af verdens bedste krimiforfattere og en af USA’s mest markante ledere. I Tilstand af terror møder vi en idealistisk, men grøn, udenrigsminister, som har tilsluttet sig sin rivals administration; en præsident, der er indsat efter fire år med et amerikansk lederskab, hvor USA har været usynlig på den internationale scene. En række terrorangreb ryster den globale orden, og udenrigsministeren må samle et hold i forsøget på at afsløre en dødbringende konspiration. En sammensværgelse, der er omhyggeligt designet til at udnytte, at den amerikanske regering har mistet føling og er uden magt dér, hvor magten betyder mest.Tilstand af terror er en hæsblæsende thriller om internationale intriger, i en verden af diplomati og forræderi, og giver et sjældent indblik i det globale drama, der udspiller sig bag kulisserne og som kun en politisk insider vil kunne kende til.

 • af Louise Penny
  102,95 - 132,95 kr.

  Indbyggerne i Three Pines vågner langsomt morgenen efter Thanksgiving – alle på nær én …Panikken og forvirringen spreder sig i den ellers trygge by, da et højt elsket medlem af lokalsamfundet findes død i ahornskovene. Men det må da være en vådeskudsulykke – for hvem kan have ønsket Jane Neal død?Med en lang karriere i det canadiske politi ved politiinspektør Armand Gamache bedre end nogen at hemmeligheder kan lure bag de hvide stakitter i byen, hvis bare man kigger grundigt nok efter.

 • af Louise Penny
  102,95 - 147,95 kr.

  Det er påske i Three Pines, og indbyggerne går i kirke, mødes til påskehygge og går på æggejagt. Men en lille gruppe venner beslutter sig for at bruge fridagene på at holde en okkult seance for at fordrive ånderne fra Old Hadley House, som de er overbevist om er besat. Men mens det står på dør en af deltagerne – tilsyneladende af skræk. Eller er det mord? Inspektør Gamache undersøger sagen, og det viser sig hurtigt at noget andet og langt mere ondskabsfuldt har påvirket den lille venneflok.

 • af Louise Penny
  102,95 - 132,95 kr.

  Det er vinter i Three Pines, og den lille soveby ligger dækket af sne. Men pludselig gennemskærer et skrig den frostklare luft. En tilskuer til en uskyldig curlingkamp anden juledag er fundet livløs efter et dødeligt elektrisk stød. På trods af et stort publikum er der ingen vidner, og umiddelbart heller ingen spor. Inspektør Gamache tilkaldes, og i den døde kvindes fortid finder han både hemmeligheder og fjender – noget det viser sig at Gamache selv er bekendt med at have …Nådestødet er anden bog i Louise Pennys serie om livet i Three Pines. Første bog, Mørkt motiv, er udgivet samtidig, og bog 3 og 4 i serien udkommer også i 2020.

 • af Louise Penny
  102,95 - 147,95 kr.

  Da den raffinerede familien Finney ankommer til hotel Manoir Bellechasse, bringes alle medlemmer af hotelpersonalet i arbejde. Irene Finney og hendes fire voksne børn er nemlig ankommet for at afholde en mindeceremoni for deres afdøde mand og far. Og da et lig findes på Manoir Bellechasse, må familien sørge over endnu et tabt medlem. Som gæst på hotellet hvirvles inspektør Gamache ind i opklaringen. Hotellet er fyldt med mulige mistænkte, for Manoir Bellechasse ligger langt fra alting og er det perfekte sted at skjule sig fra fortiden – lige indtil den indhenter en …

 • af Hillary Rodham Clinton & Louise Penny
  107,95 - 195,95 kr.

  From the number one bestselling authors Hillary Clinton and Louise Penny comes a novel of unsurpassed thrills and incomparable insider expertise - State of Terror.

 • af Louise Penny
  102,95 - 147,95 kr.

  Louise Penny udgives her for første gang på dansk, men over det meste af verden er hun kendt som et krimifænomen med flere millioner solgte bøger. Hun er blevet kaldt Canadas Agatha Christie, og New York times har skrevet, at hun er "det eskapistiske mysteries mester". Der er femten titler i serien om inspector Gamache og hyggelige Three Pines, så i bedste Inspector Morse-stil er der mere, hvor det kommer fra, når først læseren er hooked på Penny.I den lille by Three Pines i Quebec, den fransktalende del af Canada, arbejder Armand Gamache som politiinspektør. På overfladen ånder alt fred og idyl, og byen er travlt beskæftiget med markedsdage, ishockeykonkurrencer, forårsfester og andre begivenheder, der skaber stemning og sammenhold i den smukke by. De unge bliver kærester og går fra hinanden igen, indbyggere fødes og dør, splid og forsoning får hånd i hånd, alt er som altid. Men under overfladen er sagen en ganske anden, og inspector Gamache går fra sag til sag, som kræver hans opmærksomhed. Den barske sandhed er femte bog i Louise Pennys serie om livet i Three Pines. I sommerens sidste dage findes en fremmed dræbt i byens bistro og antikvitetsbutik. Endnu en gang må kommissær Gamache og hans hold ud for at gennemsøge byens fortællinger og løgnehistorier i jagten på sandheden. Ingen indrømmer at have kendt den dræbte, men snart peger pilen på Olivier, ejeren af bistroen. Men skatte fra antikvitetsbutikken i form af sjældne førsteudgaver af klassiske værker og andre særlige objekter fører Gamache dybt ind i historien og på tværs af kontinentet i jagten på sandheden og den endelige afsløring.Louise Penny er en af Canadas kendteste forfattere. Hun bor tæt på Montreal med sine hunde. Hendes mand Michael var inspirationen bag inspector Gamache, fortæller Penny: venlig, betænksom, generøs, en mand med mod og integritet. Louise Penny har modtaget et hav af priser for serien, som er kendt og elsket i næsten hele verden og er oversat til 30 sprog.

 • af Louise Penny
  102,95 - 147,95 kr.

  Louise Penny udgives her for første gang på dansk, men over det meste af verden er hun kendt som et krimifænomen med flere millioner solgte bøger. Hun er blevet kaldt Canadas Agatha Christie, og New York times har skrevet, at hun er "det eskapistiske mysteries mester". Der er femten titler i serien om inspector Gamache og hyggelige Three Pines, så i bedste Inspector Morse-stil er der mere, hvor det kommer fra, når først læseren er hooked på Penny.I den lille by Three Pines i Quebec, den fransktalende del af Canada, arbejder Armand Gamache som politiinspektør. På overfladen ånder alt fred og idyl, og byen er travlt beskæftiget med markedsdage, ishockeykonkurrencer, forårsfester og andre begivenheder, der skaber stemning og sammenhold i den smukke by. De unge bliver kærester og går fra hinanden igen, indbyggere fødes og dør, splid og forsoning får hånd i hånd, alt er som altid. Men under overfladen er sagen en ganske anden, og inspector Gamache går fra sag til sag, som kræver hans opmærksomhed. Begrav dine døde er sjette bog i Louise Pennys serie om livet i Three Pines. I Quebec hærger vinteren, mens Gamache står ansigt til ansigt med sin karrieres usædvanligste sag. En mand findes dræbt i en af byens ældste bygninger – et bibliotek hvor Quebecs engelsktalende mindretal bevogter sin historie. Og dødsfaldet åbner en dør til fortiden og et mysterium som har sovet i århundreder. Et mysterium Gamache skal løse, hvis han skal standse en nutidig morder.Louise Penny er en af Canadas kendteste forfattere. Hun bor tæt på Montreal med sine hunde. Hendes mand Michael var inspirationen bag inspector Gamache, fortæller Penny: venlig, betænksom, generøs, en mand med mod og integritet. Louise Penny har modtaget et hav af priser for serien, som er kendt og elsket i næsten hele verden og er oversat til 30 sprog.

 • af Louise Penny
  102,95 kr.

  Den lange vej hjem er tiende bog i Louise Pennys Armand Gamache-serie. Nu tidligere politiinspektør Armand Gamache har fundet en ro han aldrig havde troet var mulig i Three Pines. Men da hans ven Clara Morrow beder om hjælp kan han ikke få sig selv til at sige nej, selvom gamle sorger ligger på lur. Claras mand Peter er forsvundet, og mistanken stiger hurtigt i Three Pines. På sin søgen efter Peter Morrow finder Gamache en plaget mand, desperat efter at genvinde tidligere tiders kunstnerisk storhed. Mens han nærmer sig sandheden, hvirvles en dødelig sti af jalousi og svigt op. Kan Gamache skaffe både sig selv og Peter sikkert hjem, eller har han bragt alle i fare på jagten efter gådens løsning? I den lille by Three Pines i Quebec, den fransktalende del af Canada, arbejder Armand Gamache som politiinspektør. På overfladen ånder alt fred og idyl, og byen er travlt beskæftiget med markedsdage, ishockeykonkurrencer, forårsfester og andre begivenheder, der skaber stemning og sammenhold i den smukke by. De unge bliver kærester og går fra hinanden igen, indbyggere fødes og dør, splid og forsoning får hånd i hånd, alt er som altid. Men under overfladen er sagen en ganske anden, og inspector Gamache går fra sag til sag, som kræver hans opmærksomhed. Louise Penny udgives her for første gang på dansk, men over det meste af verden er hun kendt som et krimifænomen med flere millioner solgte bøger. Hun er blevet kaldt Canadas Agatha Christie, og New York times har skrevet, at hun er "det eskapistiske mysteries mester". Der er femten titler i serien om inspector Gamache og hyggelige Three Pines, så i bedste Inspector Morse-stil er der mere, hvor det kommer fra, når først læseren er hooked på Penny. Louise Penny er en af Canadas kendteste forfattere. Hun bor tæt på Montreal med sine hunde. Hendes mand Michael var inspirationen bag inspector Gamache, fortæller Penny: venlig, betænksom, generøs, en mand med mod og integritet. Louise Penny har modtaget et hav af priser for serien, som er kendt og elsket i næsten hele verden og er oversat til 30 sprog.

 • af Louise Penny
  102,95 kr.

  Hvor lyset slipper ind er niende bog i Louise Pennys Armand Gamache-serie. Julen nærmer sig, og i Quebec er vejret tindrende smukt og lyset klart, mens venner samles og fejrer højtiden. Men hos politiinspektør Gamache falder skyggerne tungt. De fleste af hans dygtige opklarere har forladt drabsafdelingen, hans gamle ven og kollega Jean-Guy Beauvoir har ikke talt med ham i månedsvis, og kun få ting går hans vej i styrken. Så da Gamache modtager besked fra Myrna Landers i Three Pines om at en ventet julegæst er som sunket i jorden, byder han muligheden for en tur til den idylliske landsby velkommen. Det skal vise sig, at den ventede gæst ikke blot er endnu en bekendt af lokalsamfundet, men en tidligere verdensberømthed, som den excentriske digter Ruth Zardo stadig har tæt på sit hjerte. I den lille by Three Pines i Quebec, den fransktalende del af Canada, arbejder Armand Gamache som politiinspektør. På overfladen ånder alt fred og idyl, og byen er travlt beskæftiget med markedsdage, ishockeykonkurrencer, forårsfester og andre begivenheder, der skaber stemning og sammenhold i den smukke by. De unge bliver kærester og går fra hinanden igen, indbyggere fødes og dør, splid og forsoning får hånd i hånd, alt er som altid. Men under overfladen er sagen en ganske anden, og inspector Gamache går fra sag til sag, som kræver hans opmærksomhed. Louise Penny udgives her for første gang på dansk, men over det meste af verden er hun kendt som et krimifænomen med flere millioner solgte bøger. Hun er blevet kaldt Canadas Agatha Christie, og New York times har skrevet, at hun er "det eskapistiske mysteries mester". Der er femten titler i serien om inspector Gamache og hyggelige Three Pines, så i bedste Inspector Morse-stil er der mere, hvor det kommer fra, når først læseren er hooked på Penny. Louise Penny er en af Canadas kendteste forfattere. Hun bor tæt på Montreal med sine hunde. Hendes mand Michael var inspirationen bag inspector Gamache, fortæller Penny: venlig, betænksom, generøs, en mand med mod og integritet. Louise Penny har modtaget et hav af priser for serien, som er kendt og elsket i næsten hele verden og er oversat til 30 sprog.

 • af Louise Penny
  117,95 kr.

  'No one does atmospheric like Louise Penny' ELLY GRIFFITHSThere is more to solving a crime than following the clues.Welcome to Chief Inspector Gamache's world of facts and feelings.It's Easter, and on a glorious Spring day in peaceful Three Pines, someone waits for night to fall. They plan to raise the dead . . .When Chief Inspector Gamache of the Surete du Quebec arrives the next morning, he faces an unusual crime scene. A s ance in an old abandoned house has gone horrifically wrong and someone has been seemingly frightened to death.In idyllic Three Pines, terrible secrets lie buried, and even Gamache has something to hide. One of his own team is about to betray him. But how far will they go to ensure Gamache's downfall?Ten million readers.Three pines.One inimitable Chief Inspector Gamache.'The series is grand and deep and altogether extraordinary' WASHINGTON POST

 • af Louise Penny
  102,95 - 157,95 kr.

  I klosteret Saint-Gilbert-Entre-les-Loups har tolv munke viet deres liv til fred og bøn. De dyrker grøntsager, passer høns, fremstiller chokolade og synger. Til trods for munkenes tavshedsløfte er de blevet verdensberømtefor deres sang, hvis virkning på både sanger og tilhører er så bemærkelsesværdig, at det er kendt som Det smukke mysterium. Men da en anerkendt korleder findes død må kommissær Gamache forstyrre freden i klosteret for at finde kilden til den dødelige disharmoni.

 • af Louise Penny
  102,95 - 147,95 kr.

  ”Hjerter er knust,” har Lillian Dyson møjsommeligt understreget i en bog. ”Sød kærlighed er død.” Og nu er Lillian selv død, blandt hjerteblomster og syrener i Clara Morrows have i Three Pines, lige inden Claras soloudstilling på det anerkendte Musée i Quebec. Gamache haster til den lille by og finder en verden af skygger og nuancer, gråtoner og lys, hvor intet er som det ser ud. Bag hvert et smil lurer en snerren, bag kærligheden et knust hjerte. Og selvom sandheden langsomt blotlægges, er det uklart for Gamache og hans hold, om der er mere gemt end hvad øjet ser.

 • af Louise Penny
  117,95 kr.

  'No one does atmospheric quite like Louise Penny' ELLY GRIFFITHSThere is more to solving a crime than following the clues.Welcome to Chief Inspector Gamache's world of facts and feelings.It's the height of summer, and the wealthy Finney family have gathered at the Manoir Bellechasse to pay tribute to their late father. But as the temperature rises, old secrets and bitter rivalries begin to surface. When the heat wave boils over into a mighty storm, a dead body is left in its wake.Chief Inspector Gamache, a guest at the Bellechasse, finds himself with a building full of suspects. With the hotel locked down, the murderer is trapped. But a cornered predator is always the most dangerous of all...Ten million readers.Three pines.One inimitable Chief Inspector Gamache.'Impossible to put down' GLOBE AND MAIL

 • af Louise Penny
  117,95 kr.

  'Outstanding ... a constantly surprising series' THE NEW YORK TIMESThere is more to solving a crime than following the clues.Welcome to Chief Inspector Gamache's world of facts and feelings.As Quebec City shivers in the grip of winter, its ancient stone walls cracking in the cold, Chief Inspector Armand Gamache plunges into the strangest case of his celebrated career.A man has been brutally murdered in one of the city's oldest buildings - a library where the English citizens of Quebec safeguard their history. And the death opens a door into the past, exposing a mystery that has lain dormant for centuries . . . a mystery Gamache must solve if he's to catch a present-day killer.Ten million readers.Three pines.One inimitable Chief Inspector Gamache.'Penny is an absolute joy' IRISH TIMES

 • af Louise Penny
  117,95 kr.

  'Ingenious and unexpected' GUARDIANThere is more to solving a crime than following the clues.Welcome to Chief Inspector Gamache's world of facts and feelings.When Chief Inspector Gamache arrives in picturesque Three Pines, he steps into a village in chaos. A man has been found bludgeoned to death, and there is no sign of a weapon, a motive or even the dead man's name.As Gamache and his colleagues start to dig under the skin of this peaceful haven for clues, they uncover a trail of stolen treasure, mysterious codes and a shameful history that begins to shed light on the victim's identity - and points to a terrifying killer...Ten million readers.Three pines.One inimitable Chief Inspector Gamache.'One of the most interesting detectives in crime fiction' THE TIMES

 • - (A Chief Inspector Gamache Mystery Book 16)
  af Louise Penny
  117,95 kr.

  *** WINNER OF THE AGATHA AWARD FOR BEST MYSTERY NOVEL 2021*** 'Makes most of her competitors seem like wannabes' THE TIMES There is more to solving a crime than following the clues. Welcome to Chief Inspector Gamache's world of facts and feelings. On their first night in Paris, the Gamaches gather for a family dinner with Armand's godfather, the billionaire Stephen Horowitz. But the evening ends in horror when Stephen is knocked down and critically injured in what Armand is convinced is no accident, but a deliberate attempt on an elderly man's life. When a strange key is found in Stephen's possession it sends Armand on a desperate search for the truth that will take him from the top of the Tour Eiffel, to the bowels of the Paris Archives. And as Armand begins to uncover the secrets his godfather has kept hidden for decades, he finds himself ensnared in a web of lies and deceit that threatens to destroy everything - and everyone - he holds dear. For even the City of Light casts long shadows. And in that darkness devils hide . . . Ten million readers. Three pines One inimitable Chief Inspector Gamache 'The series is deep and grand and altogether extraordinary . . . Miraculous' Washington Post

 • af Louise Penny
  117,95 kr.

  'Louise Penny's writing is intricate, beautiful and compelling' PETER JAMESThere is more to solving a crime than following the clues.Welcome to Chief Inspector Gamache's world of facts and feelings.Winter in Three Pines, and the sleepy village is carpeted in snow. It's a time of peace and goodwill - until a scream pierces the biting air. A spectator at the annual Boxing Day curling match has been fatally electrocuted. Despite the large crowd, there are no witnesses and - apparently - no clues.Chief Inspector Armand Gamache discovers a history of secrets and enemies in the dead woman's past. But he has enemies of his own, and as he is frozen out of decision-making in the Surete du Quebec, he has to decide who he can trust...Ten million readers.Three pines.One inimitable Chief Inspector Gamache.'Penny is a joy' IRISH TIMES

 • af Louise Penny
  117,95 kr.

  'Makes most of her competitors seem like wannabes' THE TIMESThere is more to solving a crime than following the clues.Welcome to Chief Inspector Gamache's world of facts and feelings.One cold November day, a mysterious figure appears on the village green in Three Pines, causing unease, alarm and confusion among everyone who sees it. Chief Superintendent, Armand Gamache knows something is seriously wrong, but all he can do is watch and wait, hoping his worst fears are not realised. But when the figure disappears and a dead body is discovered, it falls to Gamache to investigate.In the early days of the murder inquiry, and months later, as the trial for the accused begins, Gamache must face the consequences of his decisions, and his actions, from which there is no going back . . .Ten million readers.Three pines.One inimitable Chief Inspector Gamache.'One of the greatest crime writers of our times' DENISE MINA

 • - Chief Inspector Gamache Novel Book 17
  af Louise Penny
  145,95 - 165,95 kr.

  The new book in the internationally bestselling Gamache series by 'one of the greatest crime writers of our time' (Denise Mina).

 • - A Chief Inspector Gamache Novel
  af Louise Penny
  87,95 kr.

  Winner of the New Blood Dagger, Arthur Ellis, Barry, Anthony, and Dilys awards.Chief Inspector Armand Gamache of the Surete du Quebec and his team of investigators are called in to the scene of a suspicious death in a rural village south of Montreal. Jane Neal, a local fixture in the tiny hamlet of Three Pines, just north of the U.S. border, has been found dead in the woods. The locals are certain it's a tragic hunting accident and nothing more, but Gamache smells something foul in these remote woods, and is soon certain that Jane Neal died at the hands of someone much more sinister than a careless bowhunter. Still Life introduces not only an engaging series hero in Inspector Gamache, who commands his forces---and this series---with integrity and quiet courage, but also a winning and talented new writer of traditional mysteries in the person of Louise Penny.

 • - A Chief Inspector Gamache Novel
  af Louise Penny
  91,95 kr.

 • af Louise Penny
  117,95 - 313,95 kr.

 • af Louise Penny
  117,95 kr.

  NOMINATED FOR THE CWA GOLD DAGGERThere is more to solving a crime than following the clues.Welcome to Chief Inspector Gamache's world of facts and feelings.As a fierce, unrelenting winter grips Quebec, shadows are closing in on Chief Inspector Armand Gamache. When he receives a message about a mysterious case in Three Pines, he is compelled to investigate - a woman who was once one of the most famous people in the world has vanished.The investigation gathers momentum and Gamache is drawn into a web of murder, lies and unimaginable corruption at the heart of the city. Facing his most challenging, and personal, case to date, can he save the reputation of the S ret , those he holds dear and himself?Ten million readers.Three pines.One inimitable Chief Inspector Gamache.'Full of twists and turns . . . Wonderfully satisfying' KATE MOSSE

 • af Louise Penny
  117,95 kr.

  'A cracking storyteller' ANN CLEEVESThere is more to solving a crime than following the clues.Welcome to Chief Inspector Gamache's world of facts and feelings.In the green depths of spring, morning breaks on a woman splayed in a bed of flowers - her eyes wide, her neck broken.Her death is a mystery; so is the woman herself. But as Chief Inspector Armand Gamache and his team peer into the dark corners of the victim's past, they expose a secret that rots at the very heart of their community - a secret that will implicate someone they've trusted for years. And as Gamache knows too well, in the flickering shadows of death, the truth may be just a trick of the light.Ten million readers.Three pines.One inimitable Chief Inspector Gamache.'Stellar . . . With her smart plot and fascinating, nuanced characters, Penny proves again that she is one of our finest writers' PEOPLE MAGAZINE

 • af Louise Penny
  117,95 kr.

  'Compelling . . . An original voice' PETER JAMESThere is more to solving a crime than following the clues.Welcome to Chief Inspector Gamache's world of facts and feelings.Clara Morrow's husband is missing. When he fails to come home on the first anniversary of their separation, as promised, Clara asks the only person she trusts to try and find him: former Chief Inspector of Homicide, Armand Gamache. As Gamache journeys further into the case, he is drawn deeper into the tortured mind of Peter Morrow, a man so desperate to recapture his fame as an artist that he would sell his soul. As Gamache gets closer to the truth, he uncovers a deadly trail of jealousy and deceit. Can Gamache bring Peter, and himself, home safely? Or in searching for answers, has he placed himself, and those closest to him, in terrible danger?Ten million readers.Three pines.One inimitable Chief Inspector Gamache.'Penny twists and turns the plot, expertly tripping the reader up just at the moment you think you might have solved the mystery' DAILY EXPRESS

 • - (A Chief Inspector Gamache Mystery Book 12)
  af Louise Penny
  117,95 kr.

  The twelfth atmospheric and ingenious crime novel in the Three Pines series, featuring the beloved Chief Inspector Armand Gamache, from number one New York Times bestselling author Louise Penny.

 • - (A Chief Inspector Gamache Mystery Book 11)
  af Louise Penny
  117,95 kr.

  The eleventh atmospheric and ingenious crime thriller novel featuring Chief Inspector Armand Gamache, from number one New York Times bestselling author, Louise Penny

 • - (A Chief Inspector Gamache Mystery Book 8)
  af Louise Penny
  117,95 kr.

  The eighth atmospheric and ingenious crime novel in the Three Pines series, featuring the beloved Chief Inspector Armand Gamache, from number one New York Times bestselling author Louise Penny.

 • - A Chief Inspector Gamache Novel
  af Louise Penny
  153,95 kr.

  The new Chief Inspector Gamache novel from the author of the #1 New York Times bestseller, How the Light Gets In

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.