Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Mord på Manoir Bellechasse af Louise Penny Du sparer 13% ift. forlagets pris Spar 13%

Mord på Manoir Bellechasse - Lydbog

Bag om Mord på Manoir Bellechasse

Mord på Manoir Bellechasse er fjerde bog i Louise Pennys Armand Gamache-serie. Da den raffinerede familien Finney ankommer til hotel Manoir Bellechasse, bringes alle medlemmer af hotelpersonalet i arbejde. Irene Finney og hendes fire voksne børn er nemlig ankommet for at afholde en mindeceremoni for deres afdøde mand og far. Og da et lig findes på Manoir Bellechasse, må familien sørge over endnu et tabt medlem. Som gæst på hotellet hvirvles inspektør Gamache ind i opklaringen. Hotellet er fyldt med mulige mistænkte, for Manoir Bellechasse ligger langt fra alting og er det perfekte sted at skjule sig fra fortiden – lige indtil den indhenter en …

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740063912
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 7. Juli 2020
 • Oplæser:
 • Peter Pilegaard

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Prøv GRATIS i 14 dage
 • 112,00 kr.
 • 129,00 kr.
 • 17,00 kr. (13%)
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Beskrivelse af Mord på Manoir Bellechasse
Mord på Manoir Bellechasse er fjerde bog i Louise Pennys Armand Gamache-serie.

Da den raffinerede familien Finney ankommer til hotel Manoir Bellechasse, bringes alle medlemmer af hotelpersonalet i arbejde. Irene Finney og hendes fire voksne børn er nemlig ankommet for at afholde en mindeceremoni for deres afdøde mand og far. Og da et lig findes på Manoir Bellechasse, må familien sørge over endnu et tabt medlem. Som gæst på hotellet hvirvles inspektør Gamache ind i opklaringen. Hotellet er fyldt med mulige mistænkte, for Manoir Bellechasse ligger langt fra alting og er det perfekte sted at skjule sig fra fortiden – lige indtil den indhenter en …
Brugerbedømmelser af Mord på Manoir Bellechasse
 • Krimiormen s. 9. Juli 2020

  ”Mord på Manoir Bellechasse” er 4. bind i serien om kommisær Armand Gamache skrevet af Louise Penny. Hvis du har læst én af mine andre anmeldelser i serien, så vil du nu vide at jeg er nyslået og meget stor fan af Armand Gamache og Louise Pennys skrivestil.

  Dette 4. bind er, om muligt, endnu mere fantastisk og blændende komponeret end de første 3. Armand Gamache og hans kone Reine-Marie er taget på deres årlige ophold på det luksuriøse Manoir Bellechasse, i nærheden af den lille by Three Pines.

  De første bind i serien foregik i Three Pines. ”Mord på Manoir Bellechasse” foregår som titlen antyder på det omtalte lille hotel og har kun små afstikkere til Three Pines. Armand og Reine-Marie har 35-års bryllupsdag og lige siden de var helt unge er de vendt tilbage til Manoir Bellechasse lige omkring deres bryllupsdag.

  ”Mord på Manoir Bellechasse” er yderst velskrevet med god sammenhæng i historien og et overraskende plot. Louise Penny har en fantastisk humoristisk pen og skildrer alle karaktererne så man næsten ikke kan undgå at komme til at holde af selv de mest irriterende karakterer i historien.

  Hvis man ikke tidligere har stiftet bekendtskab med Armand Gamache så kan man sagtens starte med ”Mord på Manoir Bellechasse, men jeg vil da bestemt anbefale at man læser de første 3 bind ”Mørkt motiv”, ”Nådestødet” samt ”Døden i april”.

  For mit eget vedkommende glæder jeg mig allerede til 5. bind af serien om Armand Gamache udkommer på Dansk. Originaltitlen er ”The brutal telling” hvis man ikke kan vente på oversættelsen. Mine varmeste anbefalinger til ”Mord på Manoir Bellechasse” hvis du er til en forholdsvis ublodig, rolig, fantastisk velskrevet krimi, smækfyldt med indhold og spænding der tryllebinder læseren fra første side.

  Vurdering: 6/6 Roser

  Krimiormen.dk


Find lignende bøger
Bogen Mord på Manoir Bellechasse findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.