Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Døden i april - Louise Penny - E-bog

Bag om Døden i april

Døden i april er tredje bog i Armand Gamache-serien.  Det er påske i Three Pines, og indbyggerne går i kirke, mødes til påskehygge og går på æggejagt. Men en lille gruppe venner beslutter sig for at bruge fridagene på at holde en okkult seance for at fordrive ånderne fra Old Hadley House, som de er overbevist om er besat. Men mens det står på dør en af deltagerne – tilsyneladende af skræk. Eller er det mord? Inspektør Gamache undersøger sagen, og det viser sig hurtigt at noget andet og langt mere ondskabsfuldt har påvirket den lille venneflok.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740063875
 • Udgivet:
 • 19. Maj 2020
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

 • BLACK NOVEMBER

Beskrivelse af Døden i april

Døden i april er tredje bog i Armand Gamache-serien. 

Det er påske i Three Pines, og indbyggerne går i kirke, mødes til påskehygge og går på æggejagt. Men en lille gruppe venner beslutter sig for at bruge fridagene på at holde en okkult seance for at fordrive ånderne fra Old Hadley House, som de er overbevist om er besat. Men mens det står på dør en af deltagerne – tilsyneladende af skræk. Eller er det mord? Inspektør Gamache undersøger sagen, og det viser sig hurtigt at noget andet og langt mere ondskabsfuldt har påvirket den lille venneflok.

Brugerbedømmelser af Døden i april

 • Krimiormen s. 19. Maj 2020

  ”Døden i april” er 3. bind i Louise Pennys fortryllende serie om den lille soveby Three Pines og efterforskeren Armand Gamache og hans lille opklaringshold. Indrømmet, jeg er blevet meget begejstret for Armand Gamache efter at have læst de første 3 bind i serien.

  Jeg føler mig bestemt overbevist om at den kære Armand Gamache er inkarneringen af Agatha Christies Hercule Poirot i nutidigt format. ”Døden i april” lever bestemt op til de første 2. bind i serien.

  1. bind hedder ”Mørkt motiv” og 2. bind ”Nådestødet”. Det vil klart være en fordel at læse de 2 første bind, men bestemt ikke en nødvendighed for at følge handlingen i ”Døden i april”. Man har selvfølgelig lidt baggrundsviden om karaktererne, når man kender Louise Pennys serie om Three Pines i forvejen.

  ”Døden i april” er simpelthen et mesterværk indenfor krimigenren…intet mindre. Man flyver nærmest igennem de lidt mere end 400 sider. Som man kommer frem i historien, drages man ind i Louise Pennys spændende univers.

  Jeg var meget begejstret for de første 2 bind. Jeg er ikke mindre begejstret for ”Døden i april” faktisk glæder jeg mig helt utroligt meget til at læse 4. bind og glæder mig samtidig over at, Louise Penny har skrevet hele 15 bind på originalsproget som jeg næsten ikke kan vente med at få læst oversættelserne af.

  ”Døden i april” indeholder jalousidramaer, dybt venskab med mange ansigter, fortidens spøgelser, stor ensomhed og et fantastisk plot der er eminent skruet sammen til en fantastisk historie. Jeg er fan. Sådan skal en kriminalroman-serie skrues sammen.

  https://www.krimiormen.dk/445951103


Find lignende bøger
Bogen Døden i april findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.