dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Bøger af Paola Lovisetti Scamihorn

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Den italienske hemmelighed til et godt helbred
    af Paola Lovisetti Scamihorn & Paola Palestini
    217,95 kr.

    Jo flere undersøgelser lægerne foretager af middelhavskostens virkning, des mere kan de konstatere at denne kost er den absolut bedste måde at tabe sig. Mamma Mia! Kuren, der er baseret på italiensk madlavning og spisemønstre, lægger vægt på olivenolie, frugt og grøntsager, nødder, bælgfrugter, fisk og fjerkræ, fuldkorn og ja, vin!

  • - Salater og smoothies til hverdagens måltider
    af Paola Lovisetti Scamihorn
    148,94 kr.

    Naturligt sund er en samling velsmagende og sunde opskrifter, der også indeholder en masse tip til at tilberede sæsonens frugter og grøntsager, som er så vigtige for vores sundhed. Ved at spise godt og have sunde livsstilsvaner (ingen rygning, begrænset alkoholindtag og daglig fysisk aktivitet) kan du tabe dig, hvis du har brug for det, sænke dit blodtryk, sænke kolesterol- og blodsukkerniveauet, styrke dit immunforsvar, få en sund tarmflora, få mere energi, føle dig yngre og smukkere og forebygge en række sygdomme. Opskrifterne i denne bog er ernæringsmæssigt afbalancerede, fordi de er tilberedt med en varieret mængde af gode og sunde ingredienser. Du behøver ikke have en grad i ernæringsvidenskab eller være uddannet kok for at kunne sætte en velsmagende og sund salat eller smoothie på bordet hver dag – og du behøver heller ikke at have masser af tid. Det er slet ikke så kompliceret, og det eneste, du behøver, er en smule lidenskab og motivation.Om forfatteren Paola Lovisetti Scamihorn er en italiensk madskribent, der blev født ved Comosøen i Italien. Hun fik sin grad i farmaci fra University of Milan og flyttede senere til Belgien, hvor hun fik en kandidatgrad i medicin- og farmaciforskning. Hun arbejdede som forsker i flere europæiske lande i mere end et årti, men da hun vendte hjem til Italien, skiftede hun retning og gik i dybden med gastronomi, hendes store passion gennem hele livet.

  • af Paola Lovisetti Scamihorn & Eleonora Scholes
    147,95 kr.

    Aperitivoer er i dag en af ​​de mest aktuelle tendenser og repræsentative aspekter af den italienske livsstil. Minimalt eller alt, hvad du kan spise, chikt eller uformelt. De nydes de mest eksklusive steder i byen eller arrangeres derhjemme. Aperitivoer er en uundgåelig begivenhed, synonymt med hygge, afslapning og sjov, med et enkelt ord er det Italien! Et af landets vigtigste kendetegn er sin alsidighed i den appetitvækkende mad og drikke. Aperitivo - happy hour på italiensk er en ny og unik bog, der fokuserer på typiske regionale råvarer, tilbudt som de er eller brugt til at skabe appetitvækkende og originale opskrifter til at nyde med en lækker drink, enten vin eller cocktails, ledsaget af den rigtige præsentation, atmosfære, selskab og musik. ”Voglia di aperitivo” er alt dette! Hvem kan gøre det bedre end en italiensk kogebogsforfatter og en international vinekspert, der tilbyder alle hemmelighederne og tipsene til en fornøjelig og uimodståelig aperitivo i dit hjem?

  • - Sund mad og sunde drinks
    af Paola Lovisetti Scamihorn & Eleonora Scholes
    172,95 kr.

    Aperitivoer er i dag en af ​​de mest aktuelle tendenser og repræsentative aspekter af den italienske livsstil. Minimalt eller alt, hvad du kan spise, chikt eller uformelt. De nydes de mest eksklusive steder i byen eller arrangeres derhjemme. Aperitivoer er en uundgåelig begivenhed, synonymt med hygge, afslapning og sjov, med et enkelt ord er det Italien! Et af landets vigtigste kendetegn er sin alsidighed i den appetitvækkende mad og drikke. Aperitivo - happy hour på italiensk er en ny og unik bog, der fokuserer på typiske regionale råvarer, tilbudt som de er eller brugt til at skabe appetitvækkende og originale opskrifter til at nyde med en lækker drink, enten vin eller cocktails, ledsaget af den rigtige præsentation, atmosfære, selskab og musik. ”Voglia di aperitivo” er alt dette! Hvem kan gøre det bedre end en italiensk kogebogsforfatter og en international vinekspert, der tilbyder alle hemmelighederne og tipsene til en fornøjelig og uimodståelig aperitivo i dit hjem? Om forfatterne Paola Lovisetti Scamihorn er en italiensk madskribent. Hun har en kandidatgrad i medicin- og farmaciforskning og har arbejdet som forsker i flere europæiske lande i mere end et årti, men har valgt at skifte retning og gå i dybden med gastronomi, som har været hendes store passion gennem hele livet. Eleonora Scholes er Ruslands førende vinjournalist og lancerede i 2012 den første russisksprogede internetside, som præsenterer italiensk vin som en livsstil. Hun er desuden involveret i import af italiensk vin til Rusland.

  • - Den nye normalitet. Hvad oplever vi, og hvad vil ændre sig?
    af Paola Lovisetti Scamihorn & Elvira Conca
    147,95 - 180,95 kr.

    I perioden fra den spanske syge (1918) og til i dag har ingen ”usynlig fjende” kunnet gøre synderligt fortræd. Det ændrede sig med et, da coronavirussen på bare få måneder overraskede utallige lande over hele verden med tusindvis af dødsfald til følge. WHO var ikke sene til at erklære det for en global pandemi. I krisens første måneder hvilede alles øjne på Italien, hvor virussen dagligt krævede hundredvis af ofre. Paola Lovisetti Scamihorn, der skriver om mad og ernæring, og Elvira Conca, der er journalist med speciale i økonomi, beskriver i denne bog ”tsunamien”, der ramte samfundet, økonomien og sundhedssektoren, og som trængte sig ind i italienernes dagligdag. De fortæller om denne tragiske og uvirkelige periode, hvor befolkningen med angst og stress gennemlevede en lang nedlukningsperiode. For at slippe ud af ensomhedens og depressionens kløer begyndte landets borgere at drage mere omsorg for sig selv og deres nærmeste. Dans, yoga, fitness og ikke mindst den genfundne glæde ved hjemmelavet mad var med til at sikre, at folk igen genvandt balancen med stabilitet og ro til følge. Italienerne udviste en ekstraordinær modstandsdygtighed, som endte med at forvandle denne forfærdelige oplevelse til et udgangspunkt for indre udvikling og skabelse af nye økonomiske vækstmuligheder. Corona er blevet ”den nye normalitet”, et vilkår, vi må lære at leve under. Her kan vi alle lære af den måde, italienerne håndterede krisen på, når vi skal ruste os til en ny, usikker fremtid. Om forfatterne Paola Lovisetti Scamihorn er en italiensk madskribent, der blev født ved Comosøen i Italien. Hun fik sin grad i farmaci fra University of Milan og flyttede senere til Belgien, hvor hun fik en kandidatgrad i medicin- og farmaciforskning. Hun arbejdede som forsker i flere europæiske lande i mere end et årti, men da hun vendte hjem til Italien, skiftede hun retning og gik i dybden med gastronomi, hendes store passion gennem hele livet. Elvira Conca er professionel journalist, og gennem de sidste fire år har hun været leder af et team af økonomiske reportere ved L´Eco i Bergamo. Hun slapper af ved at lave mad til familien og vennerne, ved havearbejdet og lange spadsereture i bjergene, hvor hun kan nyde stilheden. Af natur er hun nysgerrig, hun elsker at rejse på den langsomme måde og uden stramme programmer.

  • af Paola Lovisetti Scamihorn
    217,95 kr.

    Naturligt sund er en samling velsmagende og sunde opskrifter, der også indeholder en masse tip til at tilberede sæsonens frugter og grøntsager, som er så vigtige for vores sundhed. Ved at spise godt og have sunde livsstilsvaner (ingen rygning, begrænset alkoholindtag og daglig fysisk aktivitet) kan du tabe dig, hvis du har brug for det, sænke dit blodtryk, sænke kolesterol- og blodsukkerniveauet, styrke dit immunforsvar, få en sund tarmflora, få mere energi, føle dig yngre og smukkere og forebygge en række sygdomme.Opskrifterne i denne bog er ernæringsmæssigt afbalancerede, fordi de er tilberedt med en varieret mængde af gode og sunde ingredienser. Du behøver ikke have en grad i ernæringsvidenskab eller være uddannet kok for at kunne sætte en velsmagende og sund salat eller smoothie på bordet hver dag – og du behøver heller ikke at have masser af tid. Det er slet ikke så kompliceret, og det eneste, du behøver, er en smule lidenskab og motivation. Om forfatterenPaola Lovisetti Scamihorn er en italiensk madskribent, der blev født ved Comosøen i Italien. Hun fik sin grad i farmaci fra University of Milan og flyttede senere til Belgien, hvor hun fik en kandidatgrad i medicin- og farmaciforskning. Hun arbejdede som forsker i flere europæiske lande i mere end et årti, men da hun vendte hjem til Italien, skiftede hun retning og gik i dybden med gastronomi, hendes store passion gennem hele livet.

  • af Paola Lovisetti Scamihorn
    149,95 kr.

    Paola Lovisetti Scamihorn er en italiensk madskribent, der blev født ved Comosøen i Italien. Hun fik sin grad i farmaci fra University of Milan og flyttede senere til Belgien, hvor hun fik en kandidatgrad i medicin- og farmaciforskning. Hun arbejdede som forsker i flere europæiske lande i mere end et årti, men da hun vendte hjem til Italien, skiftede hun retning og gik i dybden med gastronomi, hendes store passion gennem hele livet. Hun lærte at lave mad af hendes bedstemor og mor, to fantastiske kokke, og hun elsker at eksperimentere med forskellige smage og konsistens, både i de klassiske, italienske opskrifter og i hendes egne. Madlavning er muligvis baseret på kemi, men det handler også om fantasi og kreativitet – helt perfekt til en forsker og en kok! Hun har en madlavningsblog, der hedder ”Passion and Cooking”, og hun skriver for flere internationale blade. Det her er hendes første kogebog, og det er resultatet af hendes visioner om mad, videnskab, sundhed, kærlighed og passion.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.