Bag om Aperitivo - happy hour på italiensk
Aperitivoer er i dag en af de mest aktuelle tendenser og repræsentative aspekter af den italienske livsstil. Minimalt eller alt, hvad du kan spise, chikt eller uformelt. De nydes de mest eksklusive steder i byen eller arrangeres derhjemme. Aperitivoer er en uundgåelig begivenhed, synonymt med hygge, afslapning og sjov, med et enkelt ord er det Italien! Et af landets vigtigste kendetegn er sin alsidighed i den appetitvækkende mad og drikke. Aperitivo - happy hour på italiensk er en ny og unik bog, der fokuserer på typiske regionale råvarer, tilbudt som de er eller brugt til at skabe appetitvækkende og originale opskrifter til at nyde med en lækker drink, enten vin eller cocktails, ledsaget af den rigtige præsentation, atmosfære, selskab og musik. ”Voglia di aperitivo” er alt dette!
Hvem kan gøre det bedre end en italiensk kogebogsforfatter og en international vinekspert, der tilbyder alle hemmelighederne og tipsene til en fornøjelig og uimodståelig aperitivo i dit hjem?
Om forfatterne
Paola Lovisetti Scamihorn er en italiensk madskribent. Hun har en kandidatgrad i medicin- og farmaciforskning og har arbejdet som forsker i flere europæiske lande i mere end et årti, men har valgt at skifte retning og gå i dybden med gastronomi, som har været hendes store passion gennem hele livet.
Eleonora Scholes er Ruslands førende vinjournalist og lancerede i 2012 den første russisksprogede internetside, som præsenterer italiensk vin som en livsstil. Hun er desuden involveret i import af italiensk vin til Rusland.
Vis mere