Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
I denne bog gør Brødmand Simon Clemens op med myten om, at brød – vel at mærke rigtigt brød – er usundt. Tværtimod opfordrer han til, at du giver brødet en central plads på bordet igen og i stedet for at købe fabriksfremstillet brød med lav næringsværdi laver din egen lille brødfabrik derhjemme. På den måde sikrer du, at det brød, du serverer for familien, er både lækkert, sundt og velsmagende. Den lille brødfabrik er en håndværksbog til hjemmebageren. Her lærer du at lave surdej, at ælte og ridse brødet rigtigt og at afbage det i eget køkken. Med din egen lille brødfabrik kan du bage specialbrød af høj kvalitet for billige penge og med et personligt håndværk til forskel. Simon Clemens er brødmand, uddannet kok samt foredragsholder. Han har repræsenteret Dansk Nordisk Gastronomi i Kroatien og arbejdet som kok og køkkenchef i det danske land fra Århus til Samsø og Vejle. Simon Clemens er desuden stifter af et af Danmarks største økologiske surdejsbagerier, det nu lukkede Brød & Co, en økologisk spisemærket café og restaurant, der vandt prisen som Årets butik 2015. Han er Bronzevinder af Danmarks bedste specialbrød 2015 og fungerer samtidig som brød og mad-coach i radio og tv. Simon Clemens blev udvalgt af fødevareministeren til Europas første økologiske erhvervsteam i 2017.
VELKOMMEN TIL MIT ÆRLIGE KØKKEN Jeg har lavet en kogebog fyldt med opskrifter, jeg ønsker at give videre til dig. Min grundtanke med denne bog er at skabe en faglig grobund og en lyst til at skabe og ikke kun lave mad. For mad handler for mig om liv og fejring af livet. Om at dele vores madoplevelser med hinanden, både i tilblivelsen og ved spisebordet, så selv en grå tirsdag kan beriges med samtaler og nye smagsoplevelser.Min kogebog handler om det ofte undervurderede tilbehør, der kan være med til at ændre selv de simpleste retter eller bagværk i dit køkken til en mindevækkende sanselig oplevelse. Tilbehøret er for mig en hyldest til hverdagens køkken, som ikke må glemmes til fordel for sovs og kartofler. Det er en opmuntring til at få udnyttet årstidens råvarer, lave rester om til lækre måltider og i sidste ende få spist op. Det kan godt kaldes en bæredygtig tilgang til vores mad, men for mig er det blot god gammeldags sund fornuft. Jeg har taget udgangspunkt i et produkt, jeg kender og mener, vil være det perfekte bindeled mellem opskrifter. Det knasende, lækre brød og de kornsorter, det er bygget på. Alt kan være tilbehør til brød, og når man nu alligevel har fokus på korn og kornsorter, hvad kan det så mere end bare at blive til brød?Træd derfor ind i mit ærlige køkken, hvor jeg vil præsentere dig for mad med korn og tilbehør til brød. I bogen finder du gennemarbejdede opskrifter, som jeg selv bruger i mine køkkener, og som jeg ved virker. Opskrifter som Mor Toves leverpostej, Svigerfars rullepølse, Mester Mortens marmelader, Chef Antos pasta og Connys fødselsdagsboller samt andet bagværk, kager, krydderier, sylteopskrifter og grundværktøjer til hjemmekøkkenet.
I denne bog gør Brødmand Simon Clemens op med myten om, at brød – vel at mærke rigtigt brød – er usundt. Tværtimod opfordrer han til, at du giver brødet en central plads på bordet igen, og i stedet for at købe fabriksfremstillet brød med lav næringsværdi, laver din egen lille brødfabrik derhjemme.På den måde sikrer du, at det brød, som du serverer for familien, er både lækkert, sundt og velsmagende. Den lille brødfabrik er en håndværksbog til hjemmebageren. Her lærer du at lave surdej, at ælte og ridse brødet rigtigt og at afbage det i eget køkken.Med din egen lille brødfabrik kan du bage specialbrød af høj kvalitet for billige penge og med et personligt håndværk til forskel. Simon Clemens er brødmand, uddannet kok samt foredragsholder. Han har repræsenteret Dansk Nordisk Gastronomi i Kroatien og arbejdet som kok og køkkenchef i det danske land fra Århus til Samsø og Vejle.Simon Clemens er desuden stifter af et af Danmarks største økologiske surdejsbagerier, det nu lukkede Brød & Co, en økologisk spisemærket café og restaurant, der vandt prisen som Årets butik 2015. Han er Bronzevinder af Danmarks bedste specialbrød 2015 og fungerer samtidig som brød- og mad-coach i radio og tv.Simon Clemens blev udvalgt af fødevareministeren til Europas første økologiske erhvervsteam i 2017.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.