Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Brødmanden og Den LILLE brødfabrik - Simon Clemens - E-bog

Bag om Brødmanden og Den LILLE brødfabrik

I denne bog gør Brødmand Simon Clemens op med myten om, at brød – vel at mærke rigtigt brød – er usundt. Tværtimod opfordrer han til, at du giver brødet en central plads på bordet igen, og i stedet for at købe fabriksfremstillet brød med lav næringsværdi, laver din egen lille brødfabrik derhjemme. På den måde sikrer du, at det brød, som du serverer for familien, er både lækkert, sundt og velsmagende. Den lille brødfabrik er en håndværksbog til hjemmebageren. Her lærer du at lave surdej, at ælte og ridse brødet rigtigt og at afbage det i eget køkken. Med din egen lille brødfabrik kan du bage specialbrød af høj kvalitet for billige penge og med et personligt håndværk til forskel. Simon Clemens er brødmand, uddannet kok samt foredragsholder. Han har repræsenteret Dansk Nordisk Gastronomi i Kroatien og arbejdet som kok og køkkenchef i det danske land fra Århus til Samsø og Vejle. Simon Clemens er desuden stifter af et af Danmarks største økologiske surdejsbagerier, det nu lukkede Brød & Co, en økologisk spisemærket café og restaurant, der vandt prisen som Årets butik 2015. Han er Bronzevinder af Danmarks bedste specialbrød 2015 og fungerer samtidig som brød- og mad-coach i radio og tv. Simon Clemens blev udvalgt af fødevareministeren til Europas første økologiske erhvervsteam i 2017.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771716573
  • Udgivet:
  • 6. Februar 2020
  • Straks pÃ¥ e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Brødmanden og Den LILLE brødfabrik

I denne bog gør Brødmand Simon Clemens op med myten om, at brød – vel at mærke rigtigt brød – er usundt. Tværtimod opfordrer han til, at du giver brødet en central plads på bordet igen, og i stedet for at købe fabriksfremstillet brød med lav næringsværdi, laver din egen lille brødfabrik derhjemme.

På den måde sikrer du, at det brød, som du serverer for familien, er både lækkert, sundt og velsmagende. Den lille brødfabrik er en håndværksbog til hjemmebageren. Her lærer du at lave surdej, at ælte og ridse brødet rigtigt og at afbage det i eget køkken.

Med din egen lille brødfabrik kan du bage specialbrød af høj kvalitet for billige penge og med et personligt håndværk til forskel. Simon Clemens er brødmand, uddannet kok samt foredragsholder. Han har repræsenteret Dansk Nordisk Gastronomi i Kroatien og arbejdet som kok og køkkenchef i det danske land fra Århus til Samsø og Vejle.

Simon Clemens er desuden stifter af et af Danmarks største økologiske surdejsbagerier, det nu lukkede Brød & Co, en økologisk spisemærket café og restaurant, der vandt prisen som Årets butik 2015. Han er Bronzevinder af Danmarks bedste specialbrød 2015 og fungerer samtidig som brød- og mad-coach i radio og tv.

Simon Clemens blev udvalgt af fødevareministeren til Europas første økologiske erhvervsteam i 2017.

Brugerbedømmelser af Brødmanden og Den LILLE brødfabrik



Find lignende bøger
Bogen Brødmanden og Den LILLE brødfabrik findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.