Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Forfulgt af kunst - Aage Arnoldsen - E-bog

- og hvordan man slipper heldigt fra det

Bag om Forfulgt af kunst

Man rykker ikke sine rødder op og flytter - man spreder sit rodnet. Det er med dette udgangspunkt, teksterne i denne bog er skrevet. Aage Arnoldsen starter med udgangspunkt i sin ungdom at beskrive betragtninger, der trækker tråde bagud i slægten, verdensbegivenheder og ind i det nære daglige liv med baggrund i stolte håndværkertraditioner. Gennem bogen kommer man fra den midtjyske hede til Ulfborg i Vestjylland. Fortællingerne starter med barnets undren og perspektiv, og fortsætter med refleksioner over kunsten, livet og verden i al almindelighed. Fortællingerne fletter sig sammen med hinanden med afsæt i hans egne oplevelser og et skævt blik ud på verdens tilfældigheder, begivenheder og historie.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743036647
  • Udgivet:
  • 27. August 2020
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Forfulgt af kunst

Man rykker ikke sine rødder op og flytter - man spreder sit rodnet.

Det er med dette udgangspunkt, teksterne i denne bog er skrevet. Aage Arnoldsen starter med udgangspunkt i sin ungdom at beskrive betragtninger, der trækker tråde bagud i slægten, verdensbegivenheder og ind i det nære daglige liv med baggrund i stolte håndværkertraditioner.

Gennem bogen kommer man fra den midtjyske hede til Ulfborg i Vestjylland. Fortællingerne starter med barnets undren og perspektiv, og fortsætter med refleksioner over kunsten, livet og verden i al almindelighed.

Fortællingerne fletter sig sammen med hinanden med afsæt i hans egne oplevelser og et skævt blik ud på verdens tilfældigheder, begivenheder og historie.

Brugerbedømmelser af Forfulgt af kunstFind lignende bøger
Bogen Forfulgt af kunst findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.