Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Mahabarata - E-bog

- En genfortælling af det berømte, indiske helte-epos

Bag om Mahabarata

Af verdenslitteraturens klassikere kender og elsker vi Gilgamesh, Iliaden og Odysseen, Det Gamle Testamente, de islandske sagaer. Nu foreligger på dansk en kondenseret, illustreret gendigtning af den store, indiske klassiker Mahabharata. MAHABARATA er beretningen om en skæbnesvanger slægtsfejde mellem to grene af Kuru-kongernes slægt – en fejde, der nådeløst som tiden fører parterne frem mod en altomfattende krig, der truer med at udslette alt liv på Jorden. Det er historien om de trofaste Pandusønner, om deres prøvelser, nederlag og sejr, om deres tålmodighed, visdom, snarrådighed og list. Det er historien om den guddommelige Krishna og den dæmoniske Duryoda. Om mægtige konger og skønne prinsesser. Om guder, dyr og trolde. Om benede asketer og himmelske musikanter. Om svigefulde terningspillere og ædle krigere. Alle er de deltagere i den evige strid mellem godt og ondt.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794015219
  • Udgivet:
  • 26. Maj 2021
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.
Herefter 99 kr./md. Ingen binding.
Beskrivelse af Mahabarata
Af verdenslitteraturens klassikere kender og elsker vi Gilgamesh, Iliaden og Odysseen, Det Gamle Testamente, de islandske sagaer. Nu foreligger på dansk en kondenseret, illustreret gendigtning af den store, indiske klassiker Mahabharata.

MAHABARATA er beretningen om en skæbnesvanger slægtsfejde mellem to grene af Kuru-kongernes slægt – en fejde, der nådeløst som tiden fører parterne frem mod en altomfattende krig, der truer med at udslette alt liv på Jorden.

Det er historien om de trofaste Pandusønner, om deres prøvelser, nederlag og sejr, om deres tålmodighed, visdom, snarrådighed og list.

Det er historien om den guddommelige Krishna og den dæmoniske Duryoda. Om mægtige konger og skønne prinsesser. Om guder, dyr og trolde. Om benede asketer og himmelske musikanter. Om svigefulde terningspillere og ædle krigere. Alle er de deltagere i den evige strid mellem godt og ondt.
Brugerbedømmelser af Mahabarata


Find lignende bøger
Bogen Mahabarata findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.