Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Forlaget Kraka

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Palle Reimann
  84,95 - 267,95 kr.

  Albert har i 25 år været lærer på det samme gymnasium. Han er egentlig ikke udbrændt, han kan bare ikke længere huske, hvad eleverne hedder. Desuden synes han ikke længere, han kører på den samme vej som skolens øvrige beboere. Hans ledelse tænker mest i kunder og agilitet, og heller ikke eleverne er længere, som de var en gang. Hans unge kolleger overlever hverdagen på speltsalater og iført høreværn og drømmer om at komme ned på fuld tid. Og så er der de truende fyringer…

 • af Kristian Flodgaard Bach
  51,95 - 197,95 kr.

  Sand fyger gennem Esbjergs snorlige gader. Det passerer borgerskabets fine samtalesaloner og agtværdige afholdsforeninger og afsøger trøstesløse fattigkvarterer og lyssky værtshuse, hvor menneskelig elendighed vokser vildt som marehalm i klitterne. Året er 1899, da den 20-årige Dagny ankommer med toget fra København til den nyanlagte købstad for at tilbringe en stille ferie ved Vesterhavet i selskab med sin tante Marina og sin onkel, politikommissær Thomas Fabricius. Da 9-årige Edith fra fattigkvarteret Klatterup forsvinder sporløst, beslutter den egenrådige Dagny sig for at assistere sin onkel med opklaringsarbejdet. Men i sin søgen på svar bliver Dagny ført ind i en understrøm af byens mørke hemmeligheder.

 • af Palle Reimann
  73,95 kr.

  I 1484 i Rom sætter pave Honorius 5. sit navn på en bulle, der indleder et korstog mod hekse. Korstoget skal ledes af inkvisitoren Augustin Valle, der straks sætter kursen nordpå med stanken af brændt kød i sit kølvand.I Paris er der bud efter filosoffen og juristen Jean Doneau. Den danske konge ønsker franskmandens rådgivning til at sikre en voksende befolkning og en styrkelse af statsmagten.I en vestjysk domkirke lever jordemoderen Aslaug med Hans Smed og hans fem børn. Hun er klog på naturmedicin og oplært af en gammel jøde, der kalder sig Lysbringeren. Og så ligger hun inde med viden som både paven og kongen ønsker kastet på bålet.

 • af Lene Bang
  169,95 kr.

  fede mor Fede mor går til Tupperware party, selvom hun aldrig har rester. Hun kan ikke lide Tupperware, men hun kan godt lide parties. ”fede mor” er digte om kroppen, parforholdet og hverdagen, når man er blevet for fed til at hoppe i trampolin og ens krop overhovedet ikke er et tempel. Lene Bang har skrevet en digtsamling, der som blålilla hud strækker sig fra det destruktive selvhad til grotesk selvironi. Fra det hjerteskærende til det komiske.

 • af A. C. Hansen
  87,95 - 256,95 kr.

  Thomas er 29, udenlandsdansker og nylig ansat som oversætter ved EU. Men den første begejstring har lagt sig, og nu smager selv croissanterne af hverdag. En gang drømte han om en husbåd i Amsterdam og om at udrette noget stort. Nu sidder han i en klublejlighed i den billige ende af Bruxelles med praktiske IKEA-møbler og en død due på altanen."Du har det som blommen i et æg. Hvad er det egentlig, du vil?" spørger vennen Alex, men Thomas ved det ikke. Hverken med hensyn til karrieren eller Giulia, der minder om Sandra Bullock, bare i en lidt mere kortbenet og rodet italiensk udgave.'På behørig afstand' er en sproglig perle, der svøber sig om sin læser med fortællingen om Thomas, der prøver at finde den plet i verden, der giver mening. Men hvordan finder man ud af, hvor man vil hen, når man end ikke kan svare på, hvor man kommer fra?

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.