Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

På behørig afstand - A. C. Hansen - E-bog

Bag om På behørig afstand

Thomas er 29, udenlandsdansker og nylig ansat som oversætter ved EU. Men den første begejstring har lagt sig, og nu smager selv croissanterne af hverdag. En gang drømte han om en husbåd i Amsterdam og om at udrette noget stort. Nu sidder han i en klublejlighed i den billige ende af Bruxelles med praktiske IKEA-møbler og en død due på altanen. "Du har det som blommen i et æg. Hvad er det egentlig, du vil?" spørger vennen Alex, men Thomas ved det ikke. Hverken med hensyn til karrieren eller Giulia, der minder om Sandra Bullock, bare i en lidt mere kortbenet og rodet italiensk udgave. 'På behørig afstand' er en sproglig perle, der svøber sig om sin læser med fortællingen om Thomas, der prøver at finde den plet i verden, der giver mening. Men hvordan finder man ud af, hvor man vil hen, når man end ikke kan svare på, hvor man kommer fra?

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788797217276
  • Udgivet:
  • 3. Februar 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af På behørig afstand

Thomas er 29, udenlandsdansker og nylig ansat som oversætter ved EU. Men den første begejstring har lagt sig, og nu smager selv croissanterne af hverdag. En gang drømte han om en husbåd i Amsterdam og om at udrette noget stort. Nu sidder han i en klublejlighed i den billige ende af Bruxelles med praktiske IKEA-møbler og en død due på altanen.
"Du har det som blommen i et æg. Hvad er det egentlig, du vil?" spørger vennen Alex, men Thomas ved det ikke. Hverken med hensyn til karrieren eller Giulia, der minder om Sandra Bullock, bare i en lidt mere kortbenet og rodet italiensk udgave.

'På behørig afstand' er en sproglig perle, der svøber sig om sin læser med fortællingen om Thomas, der prøver at finde den plet i verden, der giver mening. Men hvordan finder man ud af, hvor man vil hen, når man end ikke kan svare på, hvor man kommer fra?

Brugerbedømmelser af På behørig afstandFind lignende bøger
Bogen På behørig afstand findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.