Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Goldt - Kristian Flodgaard Bach - E-bog

Bag om Goldt

Sand fyger gennem Esbjergs snorlige gader. Det passerer borgerskabets fine samtalesaloner og agtværdige afholdsforeninger og afsøger trøstesløse fattigkvarterer og lyssky værtshuse, hvor menneskelig elendighed vokser vildt som marehalm i klitterne. Året er 1899, da den 20-årige Dagny ankommer med toget fra København til den nyanlagte købstad for at tilbringe en stille ferie ved Vesterhavet i selskab med sin tante Marina og sin onkel, politikommissær Thomas Fabricius. Da 9-årige Edith fra fattigkvarteret Klatterup forsvinder sporløst, beslutter den egenrådige Dagny sig for at assistere sin onkel med opklaringsarbejdet. Men i sin søgen på svar bliver Dagny ført ind i en understrøm af byens mørke hemmeligheder.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797217238
 • Udgivet:
 • 10. Juni 2021
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Goldt

Sand fyger gennem Esbjergs snorlige gader. Det passerer borgerskabets fine samtalesaloner og agtværdige afholdsforeninger og afsøger trøstesløse fattigkvarterer og lyssky værtshuse, hvor menneskelig elendighed vokser vildt som marehalm i klitterne.
Året er 1899, da den 20-årige Dagny ankommer med toget fra København til den nyanlagte købstad for at tilbringe en stille ferie ved Vesterhavet i selskab med sin tante Marina og sin onkel, politikommissær Thomas Fabricius. Da 9-årige Edith fra fattigkvarteret Klatterup forsvinder sporløst, beslutter den egenrådige Dagny sig for at assistere sin onkel med opklaringsarbejdet. Men i sin søgen på svar bliver Dagny ført ind i en understrøm af byens mørke hemmeligheder.

Brugerbedømmelser af Goldt

 • Krimiormen s. 9. Juli 2021

  Vi befinder os i året 1899 i Esbjerg. En lille dreng og hans søster bevæger sig ud, sent om aftenen på steder, der er lidt forbudte og spændende. Børnene er bange for mørket så drengen stikker af fra sin lillesøster. Det får alvorlige konsekvenser for de 2 børn.

  Kriminalkommissær Thomas Fabricius og hans kone Marina venter besøg af deres voksne niece Dagny. Dagny er lidt rebelsk og egenrådig, faktisk meget mere end man accepterer generelt på dette tidspunkt.

  ”Goldt” får bestemt mine varmeste anbefalinger med på vejen og som man kan fornemme, så ser jeg meget gerne mere til forfatteren og gerne i samme stil som ”Goldt”. ”Goldt” er bestemt anderledes og med en historisk nerve der giver krimien et helt særligt præg.

  Vurdering: 4/6 Roser.

  Krimiormen.dk


Find lignende bøger
Bogen Goldt findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.