Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Forskningsmetode for sundhedsprofessionelle - Bente Appel Esbensen - E-bog

Bag om Forskningsmetode for sundhedsprofessionelle

Vil du skærpe din videnskabelige tankegang? Forskningsmetode for sundhedsprofessionelle lærer dig, hvad du skal lægge vægt på, når du laver undersøgelser og opgaver. Den introducerer både kvantitative og kvalitative metoder med mange illustrative eksempler fra klinikken. Du får en forståelse af, hvordan forskningen genererer ny sundhedsvidenskabelig viden, og hvordan forskningsresultater kan bruges i arbejdet med patienter og borgere. Bente Appel Esbensen er uddannet sygeplejerske og cand.cur. og i dag professor ved Københavns Universitet og Rigs­­hospitalets Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme. Mette Juhl er uddannet jordemoder og ph.d. og er i dag ansat som lektor på jordemoderuddannelsen ved Københavns Professionshøjskole. Jesper Kjærgaard er cand.med. og ph.d. Han arbejder som læge på BørneUngeAfdelingen på Rigshospitalet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772161624
  • Udgivet:
  • 28. Januar 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Forskningsmetode for sundhedsprofessionelle

Vil du skærpe din videnskabelige tankegang? Forskningsmetode for sundhedsprofessionelle lærer dig, hvad du skal lægge vægt på, når du laver undersøgelser og opgaver. Den introducerer både kvantitative og kvalitative metoder med mange illustrative eksempler fra klinikken. Du får en forståelse af, hvordan forskningen genererer ny sundhedsvidenskabelig viden, og hvordan forskningsresultater kan bruges i arbejdet med patienter og borgere.

Bente Appel Esbensen er uddannet sygeplejerske og cand.cur. og i dag professor ved Københavns Universitet og Rigs­­hospitalets Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme. Mette Juhl er uddannet jordemoder og ph.d. og er i dag ansat som lektor på jordemoderuddannelsen ved Københavns Professionshøjskole. Jesper Kjærgaard er cand.med. og ph.d. Han arbejder som læge på BørneUngeAfdelingen på Rigshospitalet.

Brugerbedømmelser af Forskningsmetode for sundhedsprofessionelleFind lignende bøger
Bogen Forskningsmetode for sundhedsprofessionelle findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.