Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Fortidens mørke af Guillaume Musso

Fortidens mørke - Lydbog

Bag om Fortidens mørke

Under en usædvanlig snestorm på Côte d‘Azur i 1992 forsvinder en ung kvinde fra en gymnasiekostskole i Antibes. Vinca Rockwell på 19 år er efter sigende flygtet sammen med en lærer, og ingen ser hende nogensinde igen. I forbindelse med et studenterjubilæum femogtyve år senere mødes de tre gamle venner Fanny, Thomas og Maxime igen. Tankerne om, hvad der skete med deres veninde Vinca, er ikke glemt. Dengang begik de en frygtelig handling, som har præget deres liv lige siden, og nu er deres hemmelighed i fare for at blive afsløret. For på skolen er de ved at rive den gamle sportshal ned, og inden i murene ligger knoglerne fra et lig begravet ... Sandheden om, hvad der i virkeligheden skete, skal vise sig at være stærkt foruroligende og smertelig. "En roman så spændende, at man ikke har lyst til at lægge den fra sig." – Télé Loisirs "Når man begynder at læse en ny bog af Musso, ved man, at man ikke får lukket et øje om natten." – Femme Actuelle "En rigtig pageturner. Den er hurtigt læst med stor fornøjelse." – Le Soir Guillaume Musso (f. 1974) er for niende år i træk Frankrigs bedst sælgende forfatter. Siden sin debutroman "Et après", der udkom i 2004, har alle hans 16 romaner ligget øverst på de franske bestsellerlister. Bøgerne er oversat til 42 sprog, har solgt over 35 millioner eksemplarer verden over, og flere er filmatiseret. På dansk er udkommet "Opkald fra en engel", "Central Park", "Pigen fra Brooklyn" og "Et atelier i Paris".

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726287455
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 13. September 2019
 • Oplæser:
 • Jesper Bøllehuus
 • 139,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 35% som medlem
 • 120,95 kr.
 • 28,05 kr. (35%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Fortidens mørke
Under en usædvanlig snestorm på Côte d‘Azur i 1992 forsvinder en ung kvinde fra en gymnasiekostskole i Antibes. Vinca Rockwell på 19 år er efter sigende flygtet sammen med en lærer, og ingen ser hende nogensinde igen.

I forbindelse med et studenterjubilæum femogtyve år senere mødes de tre gamle venner Fanny, Thomas og Maxime igen. Tankerne om, hvad der skete med deres veninde Vinca, er ikke glemt. Dengang begik de en frygtelig handling, som har præget deres liv lige siden, og nu er deres hemmelighed i fare for at blive afsløret. For på skolen er de ved at rive den gamle sportshal ned, og inden i murene ligger knoglerne fra et lig begravet ...

Sandheden om, hvad der i virkeligheden skete, skal vise sig at være stærkt foruroligende og smertelig.

"En roman så spændende, at man ikke har lyst til at lægge den fra sig." – Télé Loisirs

"Når man begynder at læse en ny bog af Musso, ved man, at man ikke får lukket et øje om natten." – Femme Actuelle

"En rigtig pageturner. Den er hurtigt læst med stor fornøjelse." – Le Soir

Guillaume Musso (f. 1974) er for niende år i træk Frankrigs bedst sælgende forfatter. Siden sin debutroman "Et après", der udkom i 2004, har alle hans 16 romaner ligget øverst på de franske bestsellerlister. Bøgerne er oversat til 42 sprog, har solgt over 35 millioner eksemplarer verden over, og flere er filmatiseret. På dansk er udkommet "Opkald fra en engel", "Central Park", "Pigen fra Brooklyn" og "Et atelier i Paris".
Brugerbedømmelser af Fortidens mørke


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Fortidens mørke findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.