dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Founding Fathers - En nations fødsel - Anders Agner Pedersen - Lydbog

Bag om Founding Fathers - En nations fødsel

30. april 1789 bliver George Washington svoret ind som den første præsident for De Forenede Stater. Det bliver startskuddet for verdens første demokrati og fødslen på en helt ny nation, som vi i dag kender som en af verdens mægtigste stormagter. I 'Founding Fathers - En Nations fødsel' kan du høre historen om de første fire mænd til at bestride præsidentembedet og deres betydning for USA. George Washington var som nævnt den første præsident, og herefter fulgte John Adams, Thomas Jefferson og James Madison. John Adams og Thomas Jefferson var medunderskrivere på Uafhængighedserklæringen fra 1776, George Washington førte an som general under uafhængighedskrigen mod England, mens James Madison var en af de førende penne, da den nye nation skulle have sin helt egen forfatning i 1787. Tilsammen kaldes de populært 'Founding Fathers'. Dette er deres historie. Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'. Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728582367
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 8. December 2022
 • Oplæser:
 • Lars Græsborg Mathiasen, Anders Agner Pedersen
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

 • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Beskrivelse af Founding Fathers - En nations fødsel

30. april 1789 bliver George Washington svoret ind som den første præsident for De Forenede Stater. Det bliver startskuddet for verdens første demokrati og fødslen på en helt ny nation, som vi i dag kender som en af verdens mægtigste stormagter. I 'Founding Fathers - En Nations fødsel' kan du høre historen om de første fire mænd til at bestride præsidentembedet og deres betydning for USA. George Washington var som nævnt den første præsident, og herefter fulgte John Adams, Thomas Jefferson og James Madison. John Adams og Thomas Jefferson var medunderskrivere på Uafhængighedserklæringen fra 1776, George Washington førte an som general under uafhængighedskrigen mod England, mens James Madison var en af de førende penne, da den nye nation skulle have sin helt egen forfatning i 1787. Tilsammen kaldes de populært 'Founding Fathers'. Dette er deres historie.

Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'.

Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Brugerbedømmelser af Founding Fathers - En nations fødselFind lignende bøger
Bogen Founding Fathers - En nations fødsel findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.