Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Fra Damgaard til Microsoft af Hans Peter Bech

Fra Damgaard til Microsoft - E-bog

Bag om Fra Damgaard til Microsoft

Preben og Erik er i starten af 20erne da de åbner Damgaard Data. Kun 8 år senere har virksomheden 100 medarbejdere og en omsætning i multimillionklassen. "Fra Damgaard til Microsoft" er fortællingen om to iværksættere, Preben og Erik Damgaard, der gennem opfindsomhed og hårdt arbejde blev til danske iværksætter konger. Hans Peter Bech har udført over 200 timers interviews med, blandt andre, Damgaard-brødrenes medarbejdere, leverandører og kunder. De interviews danner grundlaget for denne medrivende og imponerende historie. "Fra Damgaard til Microsoft" er biografi og lærebog i en. Brødrenes historie giver et ucensureret indblik i et erhvervsliv der er uforudsigeligt og uden garantier.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793116320
  • Udgivet:
  • 1. September 2017
  • 116,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 101,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Fra Damgaard til Microsoft
Preben og Erik er i starten af 20erne da de åbner Damgaard Data. Kun 8 år senere har virksomheden 100 medarbejdere og en omsætning i multimillionklassen.

"Fra Damgaard til Microsoft" er fortællingen om to iværksættere, Preben og Erik Damgaard, der gennem opfindsomhed og hårdt arbejde blev til danske iværksætter konger. Hans Peter Bech har udført over 200 timers interviews med, blandt andre, Damgaard-brødrenes medarbejdere, leverandører og kunder. De interviews danner grundlaget for denne medrivende og imponerende historie.

"Fra Damgaard til Microsoft" er biografi og lærebog i en. Brødrenes historie giver et ucensureret indblik i et erhvervsliv der er uforudsigeligt og uden garantier.
Brugerbedømmelser af Fra Damgaard til Microsoft


Find lignende bøger
Bogen Fra Damgaard til Microsoft findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.