Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Frihedens ild af Wolfram Eilenberger Du sparer 18% ift. forlagets pris Spar 18%

Frihedens ild - E-bog

- Filosofiens redning i mørke tider (1933-1943)

Bag om Frihedens ild

Årene 1933 til 1943 markerer det sorteste kapitel i moderne europæisk historie. I lyset af katastrofen udvikler de fire filosoffer Simone de Beauvoir, Simone Weil, Ayn Rand og Hannah Arendt deres visionære idéer: om forholdet mellem individ og samfund, mellem mand og kvinde, mellem biologisk og socialt køn, mellem frihed og totalitarisme, mellem Gud og menneske. Deres eventyrlige veje fører dem fra Stalins Leningrad til Hollywood, fra Hitlers Berlin og det besatte Paris til New York; men frem for alt til revolutionære tanker, uden hvilke vores samtid – og fremtid – ikke ville være den samme. Deres tilværelse – som flygtninge, aktivister og modstandsfolk – viser sig at være en levet filosofi og giver imponerende beviser for tankens befriende kraft. ‘Frihedens ild’ er en storslået bog om fire af filosofiens ikoner, som ved afgrunden af ​​det 20. århundrede viste, hvad det vil sige at leve et i sandhed frit liv med virkning den dag i dag. “En både begavet, umanerligt velskrevet og elementært medrivende fortælling, som det er ualmindeligt svært at lægge fra sig.” Information

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772047997
 • Udgivet:
 • 16. November 2021
 • 220,95 kr.
 • 271,00 kr.
 • 50,05 kr. (18%)
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 29%
og få fri lytning og læsning oveni
 • 191,95 kr.
 • 79,05 kr. (29%)

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Frihedens ild
Årene 1933 til 1943 markerer det sorteste kapitel i moderne europæisk historie. I lyset af katastrofen udvikler de fire filosoffer Simone de Beauvoir, Simone Weil, Ayn Rand og Hannah Arendt deres visionære idéer: om forholdet mellem individ og samfund, mellem mand og kvinde, mellem biologisk og socialt køn, mellem frihed og totalitarisme, mellem Gud og menneske. Deres eventyrlige veje fører dem fra Stalins Leningrad til Hollywood, fra Hitlers Berlin og det besatte Paris til New York; men frem for alt til revolutionære tanker, uden hvilke vores samtid – og fremtid – ikke ville være den samme. Deres tilværelse – som flygtninge, aktivister og modstandsfolk – viser sig at være en levet filosofi og giver imponerende beviser for tankens befriende kraft.

‘Frihedens ild’ er en storslået bog om fire af filosofiens ikoner, som ved afgrunden af ​​det 20. århundrede viste, hvad det vil sige at leve et i sandhed frit liv med virkning den dag i dag.

“En både begavet, umanerligt velskrevet og elementært medrivende fortælling, som det er ualmindeligt svært at lægge fra sig.”
Information
Brugerbedømmelser af Frihedens ild


Find lignende bøger
Bogen Frihedens ild findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.