Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Græd ikke over spildt mælk - alt dét, du gerne vil vide om amning - Julie Lillelund Langer - E-bog

Bag om Græd ikke over spildt mælk - alt dét, du gerne vil vide om amning

Hvem sagde, at amning var nemt? Da Julie Lillelund Langer blev mor, så hun frem til ren babylykke og hyggelige ammestunder, hvor mælken flød, og alle var glade. I stedet blev de første måneder præget af smerter, indlæggelser, afmagt og tårer. Amning opfattes som naturligt og vigtigt, men ingen taler om, hvor svært det kan være. Det efterlader mange nye mødre i en sårbar situation, hvor bekymringerne fylder alt. Med rå ærlighed og en stor portion humor tager Julie bladet fra munden og fortæller om sit uskønne men også ret genkendelige ammeforløb. Hun tager os med derind, hvor brystpumper, ammeindlæg og ammestillinger er udgangspunktet for alt. Men også derind, hvor tankerne om værdien af hendes moderskab rumsterer. Hvorfor kan hun ikke få amningen til at fungere? Hvilken mor er hun, hvis hun ikke kan amme? Og skal hun amme for enhver pris?   Du får også: AmmeABC ved jordemoder og IBCLC-ammevejleder Sonja Eskandari Ammemyter vs. ammefacts ved læge og IBCLC Azadeh Houshmand-Øregaard Guide til gode ammestillinger Tips og tricks mod brystbetændelse 14 kvinders personlige ammefortællinger Brev til min partner - lige til at klippe ud Plads til egne noter

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788727022598
  • Udgivet:
  • 19. Januar 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Græd ikke over spildt mælk - alt dét, du gerne vil vide om amning

Hvem sagde, at amning var nemt?

Da Julie Lillelund Langer blev mor, så hun frem til ren babylykke og hyggelige ammestunder, hvor mælken flød, og alle var glade. I stedet blev de første måneder præget af smerter, indlæggelser, afmagt og tårer.

Amning opfattes som naturligt og vigtigt, men ingen taler om, hvor svært det kan være. Det efterlader mange nye mødre i en sårbar situation, hvor bekymringerne fylder alt.

Med rå ærlighed og en stor portion humor tager Julie bladet fra munden og fortæller om sit uskønne men også ret genkendelige ammeforløb. Hun tager os med derind, hvor brystpumper, ammeindlæg og ammestillinger er udgangspunktet for alt. Men også derind, hvor tankerne om værdien af hendes moderskab rumsterer. Hvorfor kan hun ikke få amningen til at fungere? Hvilken mor er hun, hvis hun ikke kan amme? Og skal hun amme for enhver pris?

 

Du får også:

AmmeABC ved jordemoder og IBCLC-ammevejleder Sonja Eskandari

Ammemyter vs. ammefacts ved læge og IBCLC Azadeh Houshmand-Øregaard

Guide til gode ammestillinger

Tips og tricks mod brystbetændelse

14 kvinders personlige ammefortællinger

Brev til min partner - lige til at klippe ud

Plads til egne noter

Brugerbedømmelser af Græd ikke over spildt mælk - alt dét, du gerne vil vide om amningFind lignende bøger
Bogen Græd ikke over spildt mælk - alt dét, du gerne vil vide om amning findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.