Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Grønt med umami og velsmag af Ole G. Mouritsen Du sparer 27% ift. forlagets pris Spar 27%

Grønt med umami og velsmag

Bag om Grønt med umami og velsmag

Inspireret af forskellige madkulturer, som spiser meget grønt, f.eks. den asiatiske, giver forfatterne et videnskabeligt baseret svar på, hvordan man laver velsmagende mad af grønt, hvad enten det er planter, alger eller svampe. Udgangspunktet er den totale smagsoplevelse, som bygger på alle vores fem sansers interaktion med maden. Der er i bogen især fokus på, hvordan man kan tilberede mad af grønt, så det får velsmag (især umami) og en interessant og spændende mundfølelse, så man får lyst til ikke bare at spise grønt, men også at spise mere grønt. Bogen giver en lang række tips til, hvordan man selv meget nemt kan lave mad af grønt, som bliver ensmagsmæssig oplevelse. Alle bygger de på egne erfaringer i køkkenet og videnskabelig indsigt i, hvad der giver maden smag og mundfølelse, og hvordan vi både fysiologisk og neurologisk opfatter en smagsoplevelse. Den grønne bølge er over os, og ernæringseksperter, kendte kokke og repræsentanter for den vegetariske og veganske bevægelse har hver deres bud på, hvordan man tilbereder grøntsager. En grønnere kost fremhæves som en nødvendighed for både en mere klimavenlig og bæredygtig udnyttelse af jordens fødevareressourcer og for en måde at bekæmpe den kraftige vækst i kostbetingede sygdomme, især hjerte-karsygdomme, fedme og diabetes.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702294941
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 342
  • Udgivet:
  • 9. juni 2020
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 218x268x30 mm.
  • Vægt:
  • 1512 g.
  • 254,00 kr.
  • 349,95 kr.
  • 95,95 kr. (27%)
  • 39,95 kr.
  • 1-3 hverdage
  • 15. juli 2020
Eller spar samlet 37% som medlem
  • 221,00 kr.
  • 128,95 kr. (37%)
  • 39,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Ole G. Mouritsen
Se alle titler
Beskrivelse af Grønt med umami og velsmag
Inspireret af forskellige madkulturer, som spiser meget grønt, f.eks. den asiatiske, giver forfatterne et videnskabeligt baseret svar på, hvordan man laver velsmagende mad af grønt, hvad enten det er planter, alger eller svampe. Udgangspunktet er den totale smagsoplevelse, som bygger på alle vores fem sansers interaktion med maden. Der er i bogen især fokus på, hvordan man kan tilberede mad af grønt, så det får velsmag (især umami) og en interessant og spændende mundfølelse, så man får lyst til ikke bare at spise grønt, men også at spise mere grønt.

Bogen giver en lang række tips til, hvordan man selv meget nemt kan lave mad af grønt, som bliver ensmagsmæssig oplevelse. Alle bygger de på egne erfaringer i køkkenet og videnskabelig indsigt i, hvad der giver maden smag og mundfølelse, og hvordan vi både fysiologisk og neurologisk opfatter en smagsoplevelse.

Den grønne bølge er over os, og ernæringseksperter, kendte kokke og repræsentanter for den vegetariske og veganske bevægelse har hver deres bud på, hvordan man tilbereder grøntsager. En grønnere kost fremhæves som en nødvendighed for både en mere klimavenlig og bæredygtig udnyttelse af jordens fødevareressourcer og for en måde at bekæmpe den kraftige vækst i kostbetingede sygdomme, især hjerte-karsygdomme, fedme og diabetes.
Brugerbedømmelser af Grønt med umami og velsmag


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Grønt med umami og velsmag findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.