Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Håndbog i mejeriudstyr - Heidi Jul Taulborg - Bog

Bag om Håndbog i mejeriudstyr

I Håndbog i mejeriudstyr får læseren et overblik over det mest gængse udstyr, som anvendes i mejeriindustrien på tværs af produkter. Derudover gennemgås også tilblivelsen af en række mejeriprodukter set fra et udstyrsperspektiv, så læseren får et kendskab til det produktionsudstyr, som anvendes fx i produktionen af smør, gul ost, kaseinater og skyr. I bogen gives også et perspektiv på, hvordan emner som fødevaresikkerhed, bæredygtighed og digitalisering er relevante i forhold til produktionsudstyret. Bogen er tiltænkt elever på den danske mejeristuddannelse, men kan også læses af andre med interesse for mejeriproduktion.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743055280
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 370
  • Udgivet:
  • 1. april 2024
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 170x222x25 mm.
  • Vægt:
  • 654 g.
  • 2-4 uger.
  • 16. december 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Håndbog i mejeriudstyr

I Håndbog i mejeriudstyr får læseren et overblik over det mest gængse udstyr, som anvendes i mejeriindustrien på tværs af produkter.
Derudover gennemgås også tilblivelsen af en række mejeriprodukter set fra et udstyrsperspektiv, så læseren får et kendskab til det produktionsudstyr, som anvendes fx i produktionen af smør, gul ost, kaseinater og skyr. I bogen gives også et perspektiv
på, hvordan emner som fødevaresikkerhed, bæredygtighed og digitalisering er relevante i forhold til produktionsudstyret. Bogen er tiltænkt elever på den danske mejeristuddannelse, men kan også læses af andre med interesse for mejeriproduktion.

Brugerbedømmelser af Håndbog i mejeriudstyr



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.