Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Havet og væk - Mia Degner - E-bog

Bag om Havet og væk

HAVET OG VÆK er på én gang novellesamling og roman. Det er 10 tekster om Maria, Isa, Kalle og Lotte, hvis historier fletter sig både ind i og ud af hinanden. Det er fortællinger om at være barn og blive en slags voksen, om forældre-børn-relationer, om søskendeforhold og om at hænge fast i fortiden. Citat på bagsiden: Dorrit ryster på hænderne, da hun forsøger at tænde cigaretten på parkeringspladsen. Hun kan ikke få ilden til at bide fat. Hun ryster lighteren, hendes hænder er gule. ”Lad mig,” siger Isa og hiver lighteren ud af hånden på hende, skærmer for vinden med den anden hånd omkring cigaretten. ”Jeg burde nok holde op, hva? Er det ikke det, du står og tænker?” ”Jeg tænker ikke noget.” ”Det ligner da ikke dig.”

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793206755
 • Udgivet:
 • 20. Oktober 2021
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Havet og væk

  Beskrivelse af Havet og væk

  HAVET OG VÆK er på én gang novellesamling og roman. Det er 10 tekster om Maria, Isa, Kalle og Lotte, hvis historier fletter sig både ind i og ud af hinanden. Det er fortællinger om at være barn og blive en slags voksen, om forældre-børn-relationer, om søskendeforhold og om at hænge fast i fortiden.

  Citat på bagsiden:
  Dorrit ryster på hænderne, da hun forsøger at tænde cigaretten på parkeringspladsen. Hun kan ikke få ilden til at bide fat. Hun ryster lighteren, hendes hænder er gule.
  ”Lad mig,” siger Isa og hiver lighteren ud af hånden på hende, skærmer for vinden med den anden hånd omkring cigaretten.
  ”Jeg burde nok holde op, hva? Er det ikke det, du står og tænker?”
  ”Jeg tænker ikke noget.”
  ”Det ligner da ikke dig.”

  Forlagets beskrivelse af Havet og væk

  Mia Degners HAVET OG VÆK er på én gang novellesamling og roman. Det er 10 tekster om Maria, Isa, Kalle og Lotte, hvis historier fletter sig både ind i og ud af hinanden. Det er fortællinger om at være barn og blive en slags voksen, om forældre-børn-relationer, om søskendeforhold og om at hænge fast i fortiden.

  Brugerbedømmelser af Havet og væk  Find lignende bøger
  Bogen Havet og væk findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.