Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvem vil tro dig? - Kim Chown - Lydbog

Bag om Hvem vil tro dig?

Kim Chown var bare 11, da hendes far Bernard Beaumont tog hende fra sin mor til Kenya. Der plagede han Kim med ekstremt seksuelt og følelsesmæssigt misbrug, sikker på at han altid i udstationeringssamfundet ville blive troet over hende. I alderen 20 vendte Kim tilbage til England permanent, hvor hun opbyggede et nyt liv og en ny familie. Imidlertid kunne hun ikke undslippe sin fars indflydelse og faldt til sidst ned i alkoholisme. Men efter næsten at have mistet sit liv, kæmpede Kim sig tilbage. Med støtte fra sin mand og voksne børn mødte hun endelig sin far i retten og vandt retfærdighed for hans chokerende forbrydelser. Dette er en kvindes inspirerende, sande historie om at overvinde forfærdeligt misbrug for at opbygge et lykkeligt liv - mod alle odds. Om forfatteren: Kim er blevet kontaktet flere gange af andre medier og ghostwriters for at fortælle sin historie, men først nu føler hun sig i stand til at tale ud. I dag driver Kim nu en vellykket æstetikvirksomhed og er stadig ædru. Hun ønsker at fortælle sin historie for at hjælpe andre overlevende af historisk misbrug, men også bevise at uanset hvad du er oppe imod, kan retfærdigheden ske fyldest.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788794190022
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 13. Juli 2021
 • Oplæser:
 • Mathilde Eusebius
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Hvem vil tro dig?

Kim Chown var bare 11, da hendes far Bernard Beaumont tog hende fra sin mor til Kenya. Der plagede han Kim med ekstremt seksuelt og følelsesmæssigt misbrug, sikker på at han altid i udstationeringssamfundet ville blive troet over hende. I alderen 20 vendte Kim tilbage til England permanent, hvor hun opbyggede et nyt liv og en ny familie. Imidlertid kunne hun ikke undslippe sin fars indflydelse og faldt til sidst ned i alkoholisme. Men efter næsten at have mistet sit liv, kæmpede Kim sig tilbage. Med støtte fra sin mand og voksne børn mødte hun endelig sin far i retten og vandt retfærdighed for hans chokerende forbrydelser. Dette er en kvindes inspirerende, sande historie om at overvinde forfærdeligt misbrug for at opbygge et lykkeligt liv - mod alle odds.

Om forfatteren:
Kim er blevet kontaktet flere gange af andre medier og ghostwriters for at fortælle sin historie, men først nu føler hun sig i stand til at tale ud. I dag driver Kim nu en vellykket æstetikvirksomhed og er stadig ædru. Hun ønsker at fortælle sin historie for at hjælpe andre overlevende af historisk misbrug, men også bevise at uanset hvad du er oppe imod, kan retfærdigheden ske fyldest.

Brugerbedømmelser af Hvem vil tro dig?Find lignende bøger
Bogen Hvem vil tro dig? findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.