Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvor der er vilje - Jeffrey Archer - Bog

Bag om Hvor der er vilje (Clifton-krøniken 1)

En rejse gennem England i tiden efter Første Verdenskrig, og en fortælling om Harry Cliftons spændende liv. Hvor der er vilje af Jeffrey Archer, er en fortælling om Harry, der vokser op fattig i Bristol med sin flittige mor og endvidere en erindring om Harrys far, der døde under krigen. Harrys far var en havnearbejder, det samme som hans onkel er lige nu, og det samme som Harry vil blive, når han er færdig med sit studie. Gennem fortællingen, støder Harry dog på et uventet talent, der får hans tanker på andet. Det giver ham adgang til en anden vej, et stipendium på en eksklusiv drengeskole, som han tilbydes. Historien fordyber sig ydereligere i hans indre kamp med spørgsmål om hvem hans virkelige far er. Harry får fortalt en del af historien, omkring hvordan hans far egentlig døde. Denne nye sandhed får Harry til at undre sig over, hvem hans far er, er han søn af Docker Arthur Clifton eller den uægte søn af arvingen til Barrington Shipping Line? Efter Harry har fået sit stipendium, befinder han sig i et dilemma, han står med ultimatummet mellem at tilslutte sig anden verdenskrig i flåden og bekæmpe Hitlers Tyskland eller takke ja til sit stipendium. Krøniken er en fortælling om hvad det vil sige at miste og elske, ambitioner vi i livet har og hvordan vi bliver ført til ukendte døre, vi troede ikke fandtes. Læseren vil blive taget gennem Bristol, New York og Stalins Rusland. Sagaen er fængslende og har meget dybdegående stof til eftertanke, det giver et unikt synspunkt på de gamle krige og hvordan livet var dengang. Jeffrey Archer byder os på en fantastisk fortælling set gennem Harry Cliftons øjne i Hvor der er vilje.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711569641
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 444
 • Udgivet:
 • 29. Marts 2017
 • Udgave:
 • 2
 • Størrelse:
 • 147x222x32 mm.
 • Vægt:
 • 510 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 13. December 2023
På lager
 •  

  Kan leveres inden jul

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Hvor der er vilje (Clifton-krøniken 1)

En rejse gennem England i tiden efter Første Verdenskrig, og en fortælling om Harry Cliftons spændende liv. Hvor der er vilje af Jeffrey Archer, er en fortælling om Harry, der vokser op fattig i Bristol med sin flittige mor og endvidere en erindring om Harrys far, der døde under krigen.

Harrys far var en havnearbejder, det samme som hans onkel er lige nu, og det samme som Harry vil blive, når han er færdig med sit studie. Gennem fortællingen, støder Harry dog på et uventet talent, der får hans tanker på andet. Det giver ham adgang til en anden vej, et stipendium på en eksklusiv drengeskole, som han tilbydes. Historien fordyber sig ydereligere i hans indre kamp med spørgsmål om hvem hans virkelige far er. Harry får fortalt en del af historien, omkring hvordan hans far egentlig døde. Denne nye sandhed får Harry til at undre sig over, hvem hans far er, er han søn af Docker Arthur Clifton eller den uægte søn af arvingen til Barrington Shipping Line?

Efter Harry har fået sit stipendium, befinder han sig i et dilemma, han står med ultimatummet mellem at tilslutte sig anden verdenskrig i flåden og bekæmpe Hitlers Tyskland eller takke ja til sit stipendium. Krøniken er en fortælling om hvad det vil sige at miste og elske, ambitioner vi i livet har og hvordan vi bliver ført til ukendte døre, vi troede ikke fandtes. Læseren vil blive taget gennem Bristol, New York og Stalins Rusland. Sagaen er fængslende og har meget dybdegående stof til eftertanke, det giver et unikt synspunkt på de gamle krige og hvordan livet var dengang. Jeffrey Archer byder os på en fantastisk fortælling set gennem Harry Cliftons øjne i Hvor der er vilje.

Forlagets beskrivelse af Hvor der er vilje (Clifton-krøniken 1)

Den storslåede fortælling om Harry Cliftons liv begynder i England i tiden efter Første Verdenskrig. Harry vokser op i den fattige del af Bristol med en hårdtarbejdende, enlig mor og historien om en far, der blev dræbt under krigen.
Harrys far arbejdede på havnen, ligesom Harrys onkel gør nu, og som Harry selv vil gøre den dag, han bliver færdig med skolen. Men Harry har et uventet talent, som fører ham en anden vej, og han bliver tilbudt et stipendium på en eksklusiv drengeskole. Gradvist får Harry dog fortalt historien om, hvordan hans far virkelig døde at vide, og den frygtelige sandhed får Harry til at sætte spørgsmålstegn ved alt. Er Harry søn af Docker Arthur Clifton, eller er han den uægte søn af arvingen til Barrington Shipping Line?
Da Anden Verdenskrig bryder ud må Harry træffe en vanskelig beslutning: Skal han takke ja til tilbuddet om en plads på Oxford University eller skal han lade sig hverve af flåden og kæmpe mod Hitlers Tyskland?
Clifton-krøniken er en fængslende saga om kærlighed, tab, svigt og ambitioner, der fører læseren fra Bristols baggyder, til New Yorks gademylder og Stalins Rusland.

Brugerbedømmelser af Hvor der er vilje (Clifton-krøniken 1)Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.