Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Hvor er de nu? af Aage Dons

Hvor er de nu? - E-bog

Bag om Hvor er de nu?

"Hvor er de nu?" er den gribende historie om en ung mand, hvis kompromisløshed under Danmarks besættelse ender med at koste ham livet. Aage Dons (1903-1993) blev født på Svanholm Gods i Hornsherred, men følte sig aldrig hjemme i sit miljø, hvilket ses i hans forfatterskab, hvor han interesserer sig for ‘outsideren‘. Efter at have forsøgt sig både som sanger og skuespiller debuterede Dons i 1935 med den delvist selvbiografiske roman "Koncerten". Allerede her viste han sine talenter for komposition og en kosmopolitisk orientering, skabt af Dons‘ mange rejseerfaringer. Dons modtog i 1951 De Gyldne Laurbær og i 1973 Kritikerprisen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711710661
  • Udgivet:
  • 20. Januar 2017

Fås i streaming


Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Prøv GRATIS i 14 dage
  • 65,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Beskrivelse af Hvor er de nu?
"Hvor er de nu?" er den gribende historie om en ung mand, hvis kompromisløshed under Danmarks besættelse ender med at koste ham livet.

Aage Dons (1903-1993) blev født på Svanholm Gods i Hornsherred, men følte sig aldrig hjemme i sit miljø, hvilket ses i hans forfatterskab, hvor han interesserer sig for ‘outsideren‘.

Efter at have forsøgt sig både som sanger og skuespiller debuterede Dons i 1935 med den delvist selvbiografiske roman "Koncerten". Allerede her viste han sine talenter for komposition og en kosmopolitisk orientering, skabt af Dons‘ mange rejseerfaringer. Dons modtog i 1951 De Gyldne Laurbær og i 1973 Kritikerprisen.
Brugerbedømmelser af Hvor er de nu?


Find lignende bøger
Bogen Hvor er de nu? findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.