Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvorfor jeg føler det, du føler - Joachim Bauer - E-bog

- Intuitiv kommunikation og hemmeligheden ved spejlneuroner

Bag om Hvorfor jeg føler det, du føler

Dette er den første bog om spejlneuroner som grundlaget for følelsesmæssig intelligens. Hvorfor kan vi intuitivt forstå hinanden, spontant føle, hvad andre føler og gøre os en forestilling om, hvad andre tænker? Forklaringen på disse fænomener ligger i spejlneuronerne. Spejlneuronerne er grundlaget for empati, for umiddelbare instinktive følelser og for evnen til at elske. Men de skal trænes lige fra fødslen, og de har betydelige konsekvenser for alle livets områder. Joachim Bauer, f. 1951, er specialist i intern medicin, psykiater og faglæge ved universitetsklinikken i Freiburg. Siden 1992 professor i psykoneuroimmunologi. Modtog i 1996 den anerkendte Organon-forskningspris.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702190571
  • Udgivet:
  • 9. April 2018
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Hvorfor jeg føler det, du føler

Dette er den første bog om spejlneuroner som grundlaget for følelsesmæssig intelligens.
Hvorfor kan vi intuitivt forstå hinanden, spontant føle, hvad andre føler og gøre os en forestilling om, hvad andre tænker? Forklaringen på disse fænomener ligger i spejlneuronerne.
Spejlneuronerne er grundlaget for empati, for umiddelbare instinktive følelser og for evnen til at elske. Men de skal trænes lige fra fødslen, og de har betydelige konsekvenser for alle livets områder.
Joachim Bauer, f. 1951, er specialist i intern medicin, psykiater og faglæge ved universitetsklinikken i Freiburg. Siden 1992 professor i psykoneuroimmunologi. Modtog i 1996 den anerkendte Organon-forskningspris.

Brugerbedømmelser af Hvorfor jeg føler det, du følerFind lignende bøger
Bogen Hvorfor jeg føler det, du føler findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.