Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Ingredient Interactions - Bog

- Effects on Food Quality, Second Edition

Bag om Ingredient Interactions

Presents technical information available on food ingredient interactions. This work concentrates on the examination of real foods as well as model food systems. It discusses rheological concepts and the application of microscopic techniques to study ingredient interactions.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824757489
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 572
  • Udgivet:
  • 20. december 2005
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 233x173x37 mm.
  • Vægt:
  • 900 g.
  • 2-4 uger.
  • 7. december 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Ingredient Interactions

Presents technical information available on food ingredient interactions. This work concentrates on the examination of real foods as well as model food systems. It discusses rheological concepts and the application of microscopic techniques to study ingredient interactions.

Brugerbedømmelser af Ingredient Interactions



Find lignende bøger
Bogen Ingredient Interactions findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.