Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Introduction to Food Science - Dale W Cox - Bog

Bag om Introduction to Food Science

This publication is a planner and answer key to accompany a print (Introduction to Food Science: An Overview) and online (Food Science Course 1) food science course for junior high and high school students.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781948515313
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 76
  • Udgivet:
  • 3. februar 2024
  • Størrelse:
  • 216x5x280 mm.
  • Vægt:
  • 217 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Introduction to Food Science

This publication is a planner and answer key to accompany a print (Introduction to Food Science: An Overview) and online (Food Science Course 1) food science course for junior high and high school students.

Brugerbedømmelser af Introduction to Food Science



Find lignende bøger

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.