Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Investigations in the Manufacture and Curing of Cheese. VII.--Directions for Making the Camembert Type of Cheese - Theodore Werner [From Old Issajeff - Bog

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781021932488
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 42
  • Udgivet:
  • 18. juli 2023
  • Størrelse:
  • 156x2x234 mm.
  • Vægt:
  • 73 g.
  • 2-3 uger.
  • 21. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Brugerbedømmelser af Investigations in the Manufacture and Curing of Cheese. VII.--Directions for Making the Camembert Type of Cheese



Find lignende bøger
Bogen Investigations in the Manufacture and Curing of Cheese. VII.--Directions for Making the Camembert Type of Cheese findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.