dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Jagten på nazisternes guld - Anne Sofie Hammer - E-bog

- Bariloche. Argentina

Bag om Jagten på nazisternes guld

Veldrejet og medrivende spændingsroman, der trækker tråde fra nutidens København og Argentina tilbage til 2. Verdenskrig og sprængfarlige familiehemmeligheder om nazisme, venskab, forræderi og en hel masse guld. 15-årige Anton Valentiner tror, han kender sin familiehistorie. Men under et ophold i Argentina bliver det klart, at hans oldefar slet ikke flygtede fra nazisterne, sådan som Anton altid har fået at vide. Og inden længe er Anton, sammen med det argentinske søskendepar, Miguel og Guada, på sporet af den virkelige historie. For hvem er de mennesker, som pludselig interesserer sig så meget for Antons familie? Er de virkelig nazister? Og passer den historie om det forsvundne guld, som den gamle spansklærer, Julio, fortæller?  I løbet af kort tid handler det ikke kun om at løse gåden, men også om at slippe fra det med livet i behold.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702303889
  • Udgivet:
  • 17. April 2020
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Jagten på nazisternes guld

Veldrejet og medrivende spændingsroman, der trækker tråde fra nutidens København og Argentina tilbage til 2. Verdenskrig og sprængfarlige familiehemmeligheder om nazisme, venskab, forræderi og en hel masse guld.
15-årige Anton Valentiner tror, han kender sin familiehistorie. Men under et ophold i Argentina bliver det klart, at hans oldefar slet ikke flygtede fra nazisterne, sådan som Anton altid har fået at vide. Og inden længe er Anton, sammen med det argentinske søskendepar, Miguel og Guada, på sporet af den virkelige historie.
For hvem er de mennesker, som pludselig interesserer sig så meget for Antons familie? Er de virkelig nazister? Og passer den historie om det forsvundne guld, som den gamle spansklærer, Julio, fortæller? 
I løbet af kort tid handler det ikke kun om at løse gåden, men også om at slippe fra det med livet i behold.

Brugerbedømmelser af Jagten på nazisternes guldFind lignende bøger
Bogen Jagten på nazisternes guld findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.