dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer 11 års fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Jeg har tænkt på dig - Lis Vibeke Kristensen - E-bog

Bag om Jeg har tænkt på dig

"Jeg har tænkt på dig hver dag i mere end tyve år som du var når du flygtede for mine kys under to mand frem for en enke og når du havde alle fem fingre i bukserne på mig på en iskold bænk ved en dam Jeg har hver dag tænkt på din hage der under den eftertragtede skygge er blød som et barns på dit bevoksede bryst der gemmer dit fuglehjerte på dine pubertetsfingres instinktivt voksne kærtegn på din diskrete profil der skal skjule tårerne" Digtsamlingen "Jeg har tænkt på dig" består af både ømme og barske, men aldrig sentimentale digte om kærlighed, sex og savn, formet som en serie monologer. Afsenderen er en voksen kvinde, modtagerne er mændene i hendes liv fra pubertet til voksenhed. "Jeg har tænkt på dig" er Lis Vibeke Kristensens debut som forfatter. Den danske forfatter Lis Vibeke Kristensen er oprindeligt uddannet dramaturg og har mange års erfaring inden for teaterverdenen i Danmark og Sverige som både sceneinstruktør, teaterchef og dramaturg. Lis Vibeke Kristensen debuterede som forfatter i 1983 med digtsamlingen "Jeg har tænkt på dig" og har siden udgivet en lang række skønlitterære bøger til både børn og voksne. Hun har modtaget Harald Kidde-prisen for sit forfatterskab, ligesom hun har fået et stort antal arbejdslegater fra Statens Kunstfond.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711958537
  • Udgivet:
  • 2. August 2018
  • Straks på e-mail.

Online pris

  • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Beskrivelse af Jeg har tænkt på dig

"Jeg har tænkt på dig

hver dag

i mere end tyve år

som du var

når du flygtede

for mine kys

under to mand frem

for en enke

og når du havde

alle fem fingre

i bukserne på mig

på en iskold bænk

ved en dam

Jeg har hver dag tænkt

på din hage

der under

den eftertragtede skygge

er blød

som et barns

på dit bevoksede bryst

der gemmer

dit fuglehjerte

på dine

pubertetsfingres

instinktivt voksne

kærtegn

på din diskrete profil

der skal skjule

tårerne"

Digtsamlingen "Jeg har tænkt på dig" består af både ømme og barske, men aldrig sentimentale digte om kærlighed, sex og savn, formet som en serie monologer. Afsenderen er en voksen kvinde, modtagerne er mændene i hendes liv fra pubertet til voksenhed.

"Jeg har tænkt på dig" er Lis Vibeke Kristensens debut som forfatter.

Den danske forfatter Lis Vibeke Kristensen er oprindeligt uddannet dramaturg og har mange års erfaring inden for teaterverdenen i Danmark og Sverige som både sceneinstruktør, teaterchef og dramaturg. Lis Vibeke Kristensen debuterede som forfatter i 1983 med digtsamlingen "Jeg har tænkt på dig" og har siden udgivet en lang række skønlitterære bøger til både børn og voksne. Hun har modtaget Harald Kidde-prisen for sit forfatterskab, ligesom hun har fået et stort antal arbejdslegater fra Statens Kunstfond.

Brugerbedømmelser af Jeg har tænkt på digFind lignende bøger
Bogen Jeg har tænkt på dig findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.