Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Jeg hører, hvad du siger - Katrine Marie Guldager - E-bog

Bag om Jeg hører, hvad du siger

INGEN SKAL FUCKE MED EN MOR – OG SLET IKKE MED MARIANNE Marianne er parterapeut, hun taler flydende psykolog og bruger sin hverdag på at lytte til andre menneskers problemer. Men da hendes voksne søn bliver tvangsindlagt (igen), og hendes kæreste tager på den planlagte kærestetur til Nordnorge uden hende, står hun alene over for et psykiatrisk system, der ikke lytter. Hverken til patienter eller pårørende. Marianne må afprøve alle tænkelige tonefald for at blive hørt. JEG HØRER, HVAD DU SIGER er en fortælling om en kvinde, som kæmper for sin søns liv. En roman om en parterapeut med knas i parforholdet, om desperation, ansvar og fortidens traumer og om – måske! – at møde et andet menneske på bunden af magtesløsheden.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702392449
  • Udgivet:
  • 5. Januar 2024
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Jeg hører, hvad du siger

INGEN SKAL FUCKE MED EN MOR – OG SLET IKKE MED MARIANNE
Marianne er parterapeut, hun taler flydende psykolog og bruger sin hverdag på at lytte til andre menneskers problemer. Men da hendes voksne søn bliver tvangsindlagt (igen), og hendes kæreste tager på den planlagte kærestetur til Nordnorge uden hende, står hun alene over for et psykiatrisk system, der ikke lytter. Hverken til patienter eller pårørende. Marianne må afprøve alle tænkelige tonefald for at blive hørt.
JEG HØRER, HVAD DU SIGER er en fortælling om en kvinde, som kæmper for sin søns liv. En roman om en parterapeut med knas i parforholdet, om desperation, ansvar og fortidens traumer og om – måske! – at møde et andet menneske på bunden af magtesløsheden.

Brugerbedømmelser af Jeg hører, hvad du sigerFind lignende bøger
Bogen Jeg hører, hvad du siger findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.