Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Jeg kan se dig - Mari Jungstedt - Lydbog

indgår i Gotland serien

Bag om Jeg kan se dig

Gotland-serien har solgt mere end 5 millioner eksemplarer alene i Sverige Roen har lagt sig på Gotland efter turistsæsonen, men septembervejret er smukt, og havet er stadig varmt efter den lange, hede sommer. Frida Vallskog og tre studiekammerater tilbringer weekenden på den golde og isolerede ø Lilla Karlsö, inden de atter skal i gang med jurastudierne. Efter en kort lur på en afsidesliggende strand vågner Frida op i kærestens arm og gør en frygtindgydende opdagelse. Både han og de to andre studiekammerater er døde. Hun er den eneste overlevende. Hvem ville de unge mennesker til livs? Er nogen ude efter at myrde studerende eller befandt de sig bare på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt? Og hvorfor undslap Frida? Politikommissær Anders Knutas bliver trukket ind i en skræmmende sag, der trækker tråde langt tilbage i fortiden. En nervepirrende page-turner om udsathed, besættelse og forfølgelse.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788770369947
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 29. Maj 2020
 • Oplæser:
 • Torben Sekov
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Jeg kan se dig

  Beskrivelse af Jeg kan se dig

  Gotland-serien har solgt mere end 5 millioner eksemplarer alene i Sverige

  Roen har lagt sig på Gotland efter turistsæsonen, men septembervejret er smukt, og havet er stadig varmt efter den lange, hede sommer. Frida Vallskog og tre studiekammerater tilbringer weekenden på den golde og isolerede ø Lilla Karlsö, inden de atter skal i gang med jurastudierne. Efter en kort lur på en afsidesliggende strand vågner Frida op i kærestens arm og gør en frygtindgydende opdagelse. Både han og de to andre studiekammerater er døde. Hun er den eneste overlevende. Hvem ville de unge mennesker til livs? Er nogen ude efter at myrde studerende eller befandt de sig bare på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt? Og hvorfor undslap Frida?

  Politikommissær Anders Knutas bliver trukket ind i en skræmmende sag, der trækker tråde langt tilbage i fortiden.

  En nervepirrende page-turner om udsathed, besættelse og forfølgelse.

  Forlagets beskrivelse af Jeg kan se dig

  ROEN HAR LAGT SIG OVER GOTLAND EFTER TURISTSÆSONEN, men septembervejret er smukt, og havet er stadig varmt efter den lange, hede sommer. Frida og tre studiekammerater tilbringer weekenden på den isolerede ø Lilla Karlsö, inden de atter skal i gang med jurastudierne. Efter en lur på en afsidesliggende strand vågner Frida op i kærestens arme og gør en frygtindgydende opdagelse. Både han og de to andre studiekammerater er døde. Hun er den eneste overlevende.

  Hvem ville de unge mennesker til livs? Er nogen ude efter at myrde studerende, eller befandt de sig bare på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt? Og hvorfor undslap Frida? Kriminalkommissær Anders Knutas bliver trukket ind i en skræmmende sag, der trækker tråde langt tilbage i fortiden.

  Jeg kan se dig er femtende uafhængige bind i Mari Jungstedts elskede Gotlandserie.

  Brugerbedømmelser af Jeg kan se dig

  • Bente R. 7. Juli 2020

   5 velskrevet krimi, kan anbefales

  • Connie V. 7. Juli 2020

   En ok krimi, men en der ikke går over i historien. Den ligner alle de andre og er hurtigt glemt efter læsning.


  Find lignende bøger
  Bogen Jeg kan se dig findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.