Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Jeg udånder spøgelser - Susanne Cordes - E-bog

Bag om Jeg udånder spøgelser

”Medrivende, velskrevet og vedkommende fortælling, som jeg kun nødtvungent lagde fra mig.” – Bogmarkedet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Masser af stærkt stof.” – Politiken Skarpe minder trænger ind i sindet, der stadig er rystet og modtageligt efter fødslen, i kroppen der smerter, efter at halebenet brækkede, så barnet kunne passere. Kvinderne i familien forgår ellers ikke så let. JEG UDÅNDER SPØGELSER er en kvindes historie om at befinde sig imellem fødsel og død; at få et barn og miste sin mor i løbet af den samme vinter. I den uge, hvor hun føder sit tredje barn, en lille søn, får hendes egen mor en terminal kræftdiagnose. Midt i hverdagslivets balancegang mellem at være kæreste i et nyt forhold, få en sammenbragt familie til at fungere, amme et lille barn og passe en syg mor begynder de store spørgsmål at trænge sig på. Hvorfor var relationen til den psykisk uligevægtige mor så svær? Hvad var det, der stod imellem dem? Og kan hun selv undgå at gentage de evige mønstre i sit eget moderskab? Er det muligt fra datter til mor at tilgive og bryde arvesynden? Susanne Cordes, f. 1971, er cand.mag. i Litteraturvidenskab og har arbejdet som journalist, ghostwriter og forfatter af indhold til podcasts og lydbøger. Hun bor i Philadelphia, USA. JEG UDÅNDER SPØGELSER er hendes første roman.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788773398609
  • Udgivet:
  • 20. Maj 2022
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Beskrivelse af Jeg udånder spøgelser

”Medrivende, velskrevet og vedkommende fortælling, som jeg kun nødtvungent lagde fra mig.”
– Bogmarkedet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Masser af stærkt stof.”
– Politiken

Skarpe minder trænger ind i sindet, der stadig er rystet og modtageligt efter fødslen, i kroppen der smerter, efter at halebenet brækkede, så barnet kunne passere. Kvinderne i familien forgår ellers ikke så let.

JEG UDÅNDER SPØGELSER er en kvindes historie om at befinde sig imellem fødsel og død; at få et barn og miste sin mor i løbet af den samme vinter.

I den uge, hvor hun føder sit tredje barn, en lille søn, får hendes egen mor en terminal kræftdiagnose. Midt i hverdagslivets balancegang mellem at være kæreste i et nyt forhold, få en sammenbragt familie til at fungere, amme et lille barn og passe en syg mor begynder de store spørgsmål at trænge sig på.

Hvorfor var relationen til den psykisk uligevægtige mor så svær? Hvad var det, der stod imellem dem? Og kan hun selv undgå at gentage de evige mønstre i sit eget moderskab? Er det muligt fra datter til mor at tilgive og bryde arvesynden?

Susanne Cordes, f. 1971, er cand.mag. i Litteraturvidenskab og har arbejdet som journalist, ghostwriter og forfatter af indhold til podcasts og lydbøger. Hun bor i Philadelphia, USA. JEG UDÅNDER SPØGELSER er hendes første roman.

Brugerbedømmelser af Jeg udånder spøgelserFind lignende bøger
Bogen Jeg udånder spøgelser findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.