dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer 11 års fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Jeres majestæt - Sven Holm - E-bog

Bag om Jeres majestæt

Christian IV – berømt for sin bygningskunst, sit iltre temperament og kvindetække. Skuespillet "Jeres majestæt" fortæller i punktnedslag om Christian IV's (1577-1648) liv, kvinder og bedrifter fra 1615 og frem til et tidspunkt tæt på hans død. Sven Holm (f. 1940) er dansk forfatter. Han debuterede i 1961 med novellesamlingen Den store fjende. Holms store forfatterskab, der omfatter skuespil, romaner og noveller, studerer den menneskelige psyke under pres: Han udforsker splittelser og forbindelser mellem magt og psyke, fx som angst, der fører til omverdensdestruktion, eller som (køns)rolletvang over individet. Siden 2001 har Sven Holm været medlem af Det Danske Akademi. I 1974 modtog han Det Danske Akademis Store Pris for sit forfatterskab, i 1994 Nordisk Dramatikerpris for Schumans nat og i 2001 Kritikerprisen for novellesamlingen Kanten af himlen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711664360
  • Udgivet:
  • 13. April 2017
  • Straks på e-mail.

Online pris

  • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Beskrivelse af Jeres majestæt

Christian IV – berømt for sin bygningskunst, sit iltre temperament og kvindetække. Skuespillet "Jeres majestæt" fortæller i punktnedslag om Christian IV's (1577-1648) liv, kvinder og bedrifter fra 1615 og frem til et tidspunkt tæt på hans død.

Sven Holm (f. 1940) er dansk forfatter. Han debuterede i 1961 med novellesamlingen Den store fjende. Holms store forfatterskab, der omfatter skuespil, romaner og noveller, studerer den menneskelige psyke under pres: Han udforsker splittelser og forbindelser mellem magt og psyke, fx som angst, der fører til omverdensdestruktion, eller som (køns)rolletvang over individet.

Siden 2001 har Sven Holm været medlem af Det Danske Akademi.
I 1974 modtog han Det Danske Akademis Store Pris for sit forfatterskab, i 1994 Nordisk Dramatikerpris for Schumans nat og i 2001 Kritikerprisen for novellesamlingen Kanten af himlen.

Brugerbedømmelser af Jeres majestætFind lignende bøger
Bogen Jeres majestæt findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.