Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Jul med nisseklip af Gitte Schou Hansen

Jul med nisseklip - E-bog

Bag om Jul med nisseklip

Bogen er fyldt med sjove, festlige og gode gammeldags julemænd og julenisser, som man selv kan klippe med en saks i ganske almindelig karton og lime sammen med lidt lim. Her er julekort, pynt til juletræet og julebordet, guirlander, mobiler, klatrenisser og gavemærker og inspiration til mange hyggelige og kreative timer for både børn og voksne. Bogen er let at gå til med mønstre i fuld størrelse, illustrative fotos og overskuelige vejledninger, så her kan alle nissevenner være med og med lidt fantasi let give modellerne et helt personligt præg. Forfatteren har tidligere fået udgivet 38 hobbybøger, som er solgt i både Danmark, Norge og Sverige, og "Jul med nisseklip" er julebog nr. 13. Fås også i papirudgave.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788792464194
  • Udgivet:
  • 13. November 2015
  • 144,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 125,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Jul med nisseklip
Bogen er fyldt med sjove, festlige og gode gammeldags julemænd og julenisser, som man selv kan klippe med en saks i ganske almindelig karton og lime sammen med lidt lim.
Her er julekort, pynt til juletræet og julebordet, guirlander, mobiler, klatrenisser og gavemærker og inspiration til mange hyggelige og kreative timer for både børn og voksne.
Bogen er let at gå til med mønstre i fuld størrelse, illustrative fotos og overskuelige vejledninger, så her kan alle nissevenner være med og med lidt fantasi let give modellerne et helt personligt præg.
Forfatteren har tidligere fået udgivet 38 hobbybøger, som er solgt i både Danmark, Norge og Sverige, og "Jul med nisseklip" er julebog nr. 13. Fås også i papirudgave.
Brugerbedømmelser af Jul med nisseklip


Find lignende bøger
Bogen Jul med nisseklip findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.