dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer 11 års fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Katalog - Charlotte Strandgaard - E-bog

Bag om Katalog

"Katalog" er Charlotte Strandgaards debut fra 1965. I denne, og i hendes poesi i øvrigt, er projektet at se åbent og ubundet på tingene bag om myter, normer og vaneforestillinger om kærlighed, ægteskab og moderskab. Hun skildrer tingene nøgternt, usentimentalt og ofte skånselsløst i et sprog, der er blottet for poetisk pynt og metaforer. I stedet står det direkte og det alment forståelige skarpt frem i hendes knappe og direkte poesi. Charlotte Strandgaard, født 1943, prisbelønnet dansk forfatter. Forfatterskabet tæller både digte, prosa, debatbøger, skuespil, film og radio. I det tematiske centrum for forfatterskabet står det, der er svært at tale om, og kampen for kvinders ret til egen krop, ligestilling mellem kønnene og bekæmpelsen af ulighed. Genstand for fortællingerne er de liv, der leves i samfundets periferi og de stemmer, der ikke bliver hørt. Charlotte Strandgaard arbejder på at skabe forståelse mellem samfundets udstødte og samfundets støtter – også politisk og aktivistisk – og er således både privat og professionelt båret frem af et socialt engagement og en vilje til indlevelse i andres skæbner og miljøer.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711710197
  • Udgivet:
  • 9. Februar 2017
  • Straks på e-mail.

Online pris

  • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Beskrivelse af Katalog

"Katalog" er Charlotte Strandgaards debut fra 1965. I denne, og i hendes poesi i øvrigt, er projektet at se åbent og ubundet på tingene bag om myter, normer og vaneforestillinger om kærlighed, ægteskab og moderskab. Hun skildrer tingene nøgternt, usentimentalt og ofte skånselsløst i et sprog, der er blottet for poetisk pynt og metaforer. I stedet står det direkte og det alment forståelige skarpt frem i hendes knappe og direkte poesi.

Charlotte Strandgaard, født 1943, prisbelønnet dansk forfatter. Forfatterskabet tæller både digte, prosa, debatbøger, skuespil, film og radio. I det tematiske centrum for forfatterskabet står det, der er svært at tale om, og kampen for kvinders ret til egen krop, ligestilling mellem kønnene og bekæmpelsen af ulighed. Genstand for fortællingerne er de liv, der leves i samfundets periferi og de stemmer, der ikke bliver hørt. Charlotte Strandgaard arbejder på at skabe forståelse mellem samfundets udstødte og samfundets støtter – også politisk og aktivistisk – og er således både privat og professionelt båret frem af et socialt engagement og en vilje til indlevelse i andres skæbner og miljøer.

Brugerbedømmelser af KatalogFind lignende bøger
Bogen Katalog findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.