Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Klargør kroppen før graviditet - 10 naturlige trin til at få et sundere barn - også for mænd - Charlotte Bech - Lydbog

Bag om Klargør kroppen før graviditet - 10 naturlige trin til at få et sundere barn - også for mænd

Det handler ikke om selve det at blive gravid. Det handler om at få et sundt barn. Der er heldigvis meget, du selv kan gøre for at øge muligheden for at få et sundt barn. Du kan klargøre kroppen før graviditet ved simpelthen at følge de 10 trin her i bogen. De 10 trin guider dig til en række justeringer af din måde at spise og leve på, så du kan opnå et stressfrit og kemifrit liv med frisk luft, rent vand og solskin, med komfortabel motion, lækker mad og drikke, optimale kosttilskud, normalisering af vægt, yoga, meditation, massage, dufte, lys og musik. Alle dele er med til at øge muligheden for at få et sundt barn, uanset om du er mand eller kvinde. Går man i gang med de 10 trin i god tid, vil det øge muligheden for, at graviditeten bliver sundere, fødslen lettere, og først og fremmest at barnet bliver strålende sundt. At det bliver roligt, sover om natten og spiser om dagen, så de nybagte forældre kan få deres nattesøvn hver nat og opleve efterfødselsperioden som en dejlig, positiv og smilende tid med masser af overskud. Hvor kvinden får sin figur tilbage igen, hvor kærligheden blomstrer, og lykkefølelsen breder sig i hele familien. Læge Charlotte Bech er foredragsholder og kursusleder og har blandt andet en baggrund som læge for gravide og fødende kvinder i Tennessee, USA. Charlotte Bech arbejder med kursister, der ønsker at klargøre kroppen før graviditet med dokumenterede naturlige metoder.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726479041
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 24. September 2020
 • Oplæser:
 • Anne Vester Høyer
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Klargør kroppen før graviditet - 10 naturlige trin til at få et sundere barn - også for mænd

Det handler ikke om selve det at blive gravid. Det handler om at få et sundt barn. Der er heldigvis meget, du selv kan gøre for at øge muligheden for at få et sundt barn. Du kan klargøre kroppen før graviditet ved simpelthen at følge de 10 trin her i bogen.
De 10 trin guider dig til en række justeringer af din måde at spise og leve på, så du kan opnå et stressfrit og kemifrit liv med frisk luft, rent vand og solskin, med komfortabel motion, lækker mad og drikke, optimale kosttilskud, normalisering af vægt, yoga, meditation, massage, dufte, lys og musik. Alle dele er med til at øge muligheden for at få et sundt barn, uanset om du er mand eller kvinde.
Går man i gang med de 10 trin i god tid, vil det øge muligheden for, at graviditeten bliver sundere, fødslen lettere, og først og fremmest at barnet bliver strålende sundt. At det bliver roligt, sover om natten og spiser om dagen, så de nybagte forældre kan få deres nattesøvn hver nat og opleve efterfødselsperioden som en dejlig, positiv og smilende tid med masser af overskud. Hvor kvinden får sin figur tilbage igen, hvor kærligheden blomstrer, og lykkefølelsen breder sig i hele familien.

Læge Charlotte Bech er foredragsholder og kursusleder og har blandt andet en baggrund som læge for gravide og fødende kvinder i Tennessee, USA. Charlotte Bech arbejder med kursister, der ønsker at klargøre kroppen før graviditet med dokumenterede naturlige metoder.

Brugerbedømmelser af Klargør kroppen før graviditet - 10 naturlige trin til at få et sundere barn - også for mændFind lignende bøger
Bogen Klargør kroppen før graviditet - 10 naturlige trin til at få et sundere barn - også for mænd findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.