Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

knæk.idiot.eik - E-bog

Bag om knæk.idiot.eik

Jeg forstår ikke at jeg er blevet 36 når Eik Skaløe sanger i Steppeulvene født 1943 død 1968 kun blev 25 Han har altid virket gammel på mig i hvert fald som en der var ældre Men selvfølgelig Jeg har heller aldrig prøvet at få to tæer kørt over af en bus i England Jeg har aldrig skudt morfin på et tag i Athen eller skovlet speed i Kandahar og hvis jeg er død er jeg i hvert for ikke død på grænsen mellem Pakistan og Indien Allerhøjst er jeg hjernedød og gået i stå blevet sat for tidligt..." Som 36-årig beretter digter og forfatter Bo hr. Hansen om sit liv og sit syn på sig selv. Digtene er i knækprosa og tegner på deres egen måde et portræt af Bo hr. Hansen. Bo Hr. Hansen (f. Bo Erhard Hansen, 1961) er en dansk forfatter, digter og manuskriptforfatter. Inden for filmens verden har han blandt andet gjort sig bemærket ved at skrive manuskriptet til filmen "Kunsten at græde i kor", som han modtog Nordisk Råds Filmpris for i 2007. Han har desuden skrevet manuskripter til tv-julekalenderne "Jesus & Josefine" og "Mikkel og Guldkortet".

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711931219
  • Udgivet:
  • 4. September 2018
  • Straks på e-mail.

Online pris

Beskrivelse af knæk.idiot.eik

Jeg forstår ikke at jeg er blevet 36

når Eik Skaløe sanger i Steppeulvene født

1943 død 1968

kun blev 25

Han har altid virket gammel på mig

i hvert fald som en der var ældre

Men selvfølgelig

Jeg har heller aldrig prøvet at få to tæer

kørt over af en bus i England

Jeg har aldrig skudt morfin på et tag i Athen

eller skovlet speed i Kandahar

og hvis jeg er død er jeg i hvert for ikke død

på grænsen mellem Pakistan og Indien

Allerhøjst er jeg hjernedød og gået i stå blevet sat for tidligt..."

Som 36-årig beretter digter og forfatter Bo hr. Hansen om sit liv og sit syn på sig selv. Digtene er i knækprosa og tegner på deres egen måde et portræt af Bo hr. Hansen.

Bo Hr. Hansen (f. Bo Erhard Hansen, 1961) er en dansk forfatter, digter og manuskriptforfatter. Inden for filmens verden har han blandt andet gjort sig bemærket ved at skrive manuskriptet til filmen "Kunsten at græde i kor", som han modtog Nordisk Råds Filmpris for i 2007. Han har desuden skrevet manuskripter til tv-julekalenderne "Jesus & Josefine" og "Mikkel og Guldkortet".

Brugerbedømmelser af knæk.idiot.eikFind lignende bøger

Bogen knæk.idiot.eik findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.