Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Komplot mod folkestyret af Alex Frank Larsen

Komplot mod folkestyret - E-bog

Bag om Komplot mod folkestyret

Den legendariske journalist Alex Frank Larsen fortæller om danmarkshistoriens største politiske skandale, tamilsagen, der førte til at statsminister Poul Schlüter måtte træde tilbage. Med tv-programmet "Blodets Bånd" afslørede Alex Frank Larsen, hvordan justitsministeren havde nægtet de tamilske flygtninge deres rettigheder, hvordan der var blevet dækket over det, og hvordan både Folketinget og offentligheden blev ført bag lyset. I "Komplot mod folkestyret" fortæller Alex Frank Larsen selv om sin undersøgelse af historien, og hvilke konsekvenser den har haft for de indblandede og for ofrene. Journalist Alex Frank Larsen er hædret med Cavling-prisen og kendt for TV-afsløringer om tamilsagen og lægers misbrug af det hvide snit og LSD. I Kongehusets joker forener han et mangeårigt engagement i slavetidens historie med sine erfaringer som dybdeborende journalist for at fortælle om et af de mange slavegjorte børn, der skulle være eksotisk pynt, men blev hvirvlet ind i tidens store dramaer.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726106466
  • Udgivet:
  • 26. Februar 2019
  • 65,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 31% som medlem
  • 56,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Komplot mod folkestyret
Den legendariske journalist Alex Frank Larsen fortæller om danmarkshistoriens største politiske skandale, tamilsagen, der førte til at statsminister Poul Schlüter måtte træde tilbage. Med tv-programmet "Blodets Bånd" afslørede Alex Frank Larsen, hvordan justitsministeren havde nægtet de tamilske flygtninge deres rettigheder, hvordan der var blevet dækket over det, og hvordan både Folketinget og offentligheden blev ført bag lyset. I "Komplot mod folkestyret" fortæller Alex Frank Larsen selv om sin undersøgelse af historien, og hvilke konsekvenser den har haft for de indblandede og for ofrene.

Journalist Alex Frank Larsen er hædret med Cavling-prisen og kendt for TV-afsløringer om tamilsagen og lægers misbrug af det hvide snit og LSD. I Kongehusets joker forener han et mangeårigt engagement i slavetidens historie med sine erfaringer som dybdeborende journalist for at fortælle om et af de mange slavegjorte børn, der skulle være eksotisk pynt, men blev hvirvlet ind i tidens store dramaer.
Brugerbedømmelser af Komplot mod folkestyret


Find lignende bøger
Bogen Komplot mod folkestyret findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.