Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Konferencen - Mats Strandberg - Lydbog

Bag om Konferencen

”En fuldstændig skrækindjagende action-gyser så god, at jeg ikke tøver med at kalde ham en af vores bedste fortællere.“ M-MAGASIN En gruppe kommunalt ansatte er på konference med teambuilding, peptalks og ideudvikling i en idyllisk hytte-by ved bredden af en skovsø. De er der for at tale om et kontroversielt projekt, der vækker stærke følelser både blandt kollegerne og i lokalområdet. Hvad de ikke ved er, at der er en, der holder øje med dem. En der er fuld af hævntørst. Og da mørket falder på, begynder konference-deltagerne at forsvinde én efter én. KONFERENCEN er en blodig thriller om verdens værste teambuilding – og om forholdet til de mennesker, vi tilbringer det meste af vores vågne tid med uden selv at have valgt dem: kollegerne. MATS STRANDBERG er født i 1976. Som tiårig begyndte han at læse Stephen King og fik omgående stress-eksem og mareridt. -Siden har hans største kærlighed været skrækgenren, som han har udforsket i -bøger til både børn og voksne. Med romanerne FÆRGEN og HJEMMET har han lagt sig solidt i spidsen af den svenske skræk-elite. Gennem Mats Strandbergs evne til at krybe ind under huden på sine romankarakterer og hans aldrig svigtende solidaritet med dem, fremkaldes billedet af et moderne Sverige og de mennesker, der befolker det. FOTO: MAGNUS FOND OMSLAG: PÄR WICKHOLM Den svenske presse om KONFERENCEN “Mats Strandberg er en af Sveriges bedste skrækforfattere og skriver i Stephen Kings tradition: Han bygger omsorgsfuldt sine romanpersoner op, etablerer en virkelighed, hvor skrækken virkelig bliver rædselsvækkende, når den sætter ind.” Dagens Nyheter “Jeg er stadig ikke kommet mig. Flere gange måtte jeg lægge bogen fra mig, tage en dyb indånding og takke gud for dette år med konferencebefriet hjemmearbejde. Kort sagt: Strandberg har over-gået sig selv.” M-Magasin ”Nogle gange er den uudholdelig at læse. Og det er præcis, som det skal være.” Sydsvenskan ”En opvisning i menneskelige ufuldkommenheder som tydeligt viser forfatterens empati.” Katrineholms-Kuriren ”Jeg tager aldrig på konference igen.” Upsala Nya Tidning

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788770075473
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 13. Oktober 2021
 • Oplæser:
 • Thomas Gulstad
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Konferencen

”En fuldstændig skrækindjagende action-gyser så god, at jeg ikke tøver med at kalde ham en af vores bedste fortællere.“

M-MAGASIN

En gruppe kommunalt ansatte er på konference med teambuilding, peptalks og ideudvikling i en idyllisk hytte-by ved bredden af en skovsø. De er der for at tale om et kontroversielt projekt, der vækker stærke følelser både blandt kollegerne og i lokalområdet. Hvad de ikke ved er, at der er en, der holder øje med dem. En der er fuld af hævntørst. Og da mørket falder på, begynder konference-deltagerne at forsvinde én efter én.

KONFERENCEN er en blodig thriller om verdens værste teambuilding – og om forholdet til de mennesker, vi tilbringer det meste af vores vågne tid med uden selv at have valgt dem: kollegerne.

MATS STRANDBERG er født i 1976. Som tiårig begyndte han at læse Stephen King og fik omgående stress-eksem og mareridt. -Siden har hans største kærlighed været skrækgenren, som han har udforsket i -bøger til både børn og voksne. Med romanerne FÆRGEN og HJEMMET har han lagt sig solidt i spidsen af den svenske skræk-elite.

Gennem Mats Strandbergs evne til at krybe ind under huden på sine romankarakterer og hans aldrig svigtende solidaritet med dem, fremkaldes billedet af et moderne Sverige og de mennesker, der befolker det.

FOTO: MAGNUS FOND

OMSLAG: PÄR WICKHOLM

Den svenske presse om KONFERENCEN

“Mats Strandberg er en af Sveriges bedste skrækforfattere og skriver i Stephen Kings tradition: Han bygger omsorgsfuldt sine romanpersoner op, etablerer en virkelighed, hvor skrækken virkelig bliver rædselsvækkende, når den sætter ind.”

Dagens Nyheter

“Jeg er stadig ikke kommet mig. Flere gange måtte jeg lægge bogen fra mig, tage en dyb indånding og takke gud for dette år med konferencebefriet hjemmearbejde. Kort sagt: Strandberg har over-gået sig selv.”

M-Magasin

”Nogle gange er den uudholdelig at læse. Og det er præcis, som det skal være.”

Sydsvenskan

”En opvisning i menneskelige ufuldkommenheder som tydeligt viser forfatterens empati.”

Katrineholms-Kuriren

”Jeg tager aldrig på konference igen.”

Upsala Nya Tidning

Brugerbedømmelser af KonferencenFind lignende bøger
Bogen Konferencen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.