Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Bag om Konferencen

En gruppe kommunalt ansatte er på konference med teambuilding, peptalks og ideudvikling i en idyllisk hytteby ved bredden af en skovsø. De er der for at tale om et kontroversielt projekt, der vækker stærke følelser både blandt kollegerne og i lokalområdet. Hvad de ikke ved er, at der er en, der holder øje med dem. En der er fuld af hævntørst. Og da mørket falder på, begynder konferencedeltagerne at forsvinde én efter én. KONFERENCEN er en blodig thriller om verdens værste teambuilding – og om forholdet til de mennesker, vi tilbringer det meste af vores vågne tid med uden selv at have valgt dem: kollegerne.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788770075763
 • Udgivet:
 • 13. Oktober 2021
 • Straks på e-mail.

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.

Herefter 99 /md. Ingen binding.

Online pris

Anmeldelser af Konferencen
  Beskrivelse af Konferencen
  En gruppe kommunalt ansatte er på konference med teambuilding, peptalks og ideudvikling i en idyllisk hytteby ved bredden af en skovsø. De er der for at tale om et kontroversielt projekt, der vækker stærke følelser både blandt kollegerne og i lokalområdet. Hvad de ikke ved er, at der er en, der holder øje med dem. En der er fuld af hævntørst. Og da mørket falder på, begynder konferencedeltagerne at forsvinde én efter én.

  KONFERENCEN er en blodig thriller om verdens værste teambuilding – og om forholdet til de mennesker, vi tilbringer det meste af vores vågne tid med uden selv at have valgt dem: kollegerne.
  Brugerbedømmelser af Konferencen


  Find lignende bøger
  Bogen Konferencen findes i følgende kategorier:
  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.