Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kongens fald - Frank Bøgh - E-bog

Bag om Kongens fald

Under besættelsen red Christian X hver morgen en tur igennem København for at holde modet oppe blandt befolkningen under de hårde tider. Han blev altid fulgt af en skare almindelige københavnere på cykel, der nød at følge med kongen. Blandt disse cyklister var imidlertid også altid et par bevæbnede betjente i civil, som skulle sørge for, at der ikke skete kongen noget. Frank Bøgh fortæller om den 19. oktober 1942, da kongen faldt af sin hest på rideturen og kom alvorligt til skade. Mange forskellige mennesker strømmede til for at hjælpe kongen, men ikke alle blev behandlet lige ordentligt af myndighederne efterfølgende. Frank Bøgh (f. 1942) er dansk forfatter og tidligere kriminalassistent. Han har skrevet en lang række bøger om politihistorie og autentiske krimisager. Han står blandt andet bag en biografi om den firedobbelte politimorder Palle Sørensen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726379167
  • Udgivet:
  • 8. Maj 2020
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Kongens fald

Under besættelsen red Christian X hver morgen en tur igennem København for at holde modet oppe blandt befolkningen under de hårde tider. Han blev altid fulgt af en skare almindelige københavnere på cykel, der nød at følge med kongen. Blandt disse cyklister var imidlertid også altid et par bevæbnede betjente i civil, som skulle sørge for, at der ikke skete kongen noget.

Frank Bøgh fortæller om den 19. oktober 1942, da kongen faldt af sin hest på rideturen og kom alvorligt til skade. Mange forskellige mennesker strømmede til for at hjælpe kongen, men ikke alle blev behandlet lige ordentligt af myndighederne efterfølgende.

Frank Bøgh (f. 1942) er dansk forfatter og tidligere kriminalassistent. Han har skrevet en lang række bøger om politihistorie og autentiske krimisager. Han står blandt andet bag en biografi om den firedobbelte politimorder Palle Sørensen.

Brugerbedømmelser af Kongens faldFind lignende bøger
Bogen Kongens fald findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.