Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Kongens køtere Forfatterkommentarer af Martin Jensen

Kongens køtere Forfatterkommentarer - E-bog

Bag om Kongens køtere Forfatterkommentarer

Romanerne i Kong Knud-serien er oprindeligt udgivet som syv bøger i perioden 2010-2016. Forfatter Martin Jensen besidder – blandt sine mange øvrige kvaliteter – evnen til stor litterær produktivitet. Bøgerne udspiller sig i en historisk tid, der for de fleste er ubekendt ud over vage referencer til nordiske ­vikinger, og som sådan har godt af at blive belyst. Men de er ikke blot og bart historiegengivelse. De er også fiktion, som rummer almen­menneskelige karakter­skildringer, der ganske vist udfolder sig lige efter det første årtusindeskifte, men som alligevel runger ind i vores tid. Og så er de helt grundlæggende kriminal­dramaer, der som spændingsdrevne motorer bærer læseren frem. I 2020 samlede forlaget de syv bøger i to store omnibus-udgaver under titlen 'Kongens køtere'. De to bind er for massive til også at rumme forfatterens kommentarer, som de optræder i de enkelte bøger, men det rådes der bod på her, hvor de sider, som ikke blev inkluderet i de samlede værker, er gengivet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772046709
  • Udgivet:
  • 20. Oktober 2020
  • 0,00 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 0%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 0,00 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Kongens køtere Forfatterkommentarer
Romanerne i Kong Knud-serien er oprindeligt udgivet som syv bøger i perioden 2010-2016. Forfatter Martin Jensen besidder – blandt sine mange øvrige kvaliteter – evnen til stor litterær produktivitet.

Bøgerne udspiller sig i en historisk tid, der for de fleste er ubekendt ud over vage referencer til nordiske ­vikinger, og som sådan har godt af at blive belyst. Men de er ikke blot og bart historiegengivelse. De er også fiktion, som rummer almen­menneskelige karakter­skildringer, der ganske vist udfolder sig lige efter det første årtusindeskifte, men som alligevel runger ind i vores tid. Og så er de helt grundlæggende kriminal­dramaer, der som spændingsdrevne motorer bærer læseren frem.

I 2020 samlede forlaget de syv bøger i to store omnibus-udgaver under titlen 'Kongens køtere'. De to bind er for massive til også at rumme forfatterens kommentarer, som de optræder i de enkelte bøger, men det rådes der bod på her, hvor de sider, som ikke blev inkluderet i de samlede værker, er gengivet.
Brugerbedømmelser af Kongens køtere Forfatterkommentarer


Find lignende bøger
Bogen Kongens køtere Forfatterkommentarer findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.