Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kort & godt om helbredsangst - Lisbeth Frostholm - E-bog

indgår i KORT & GODT serien

Bag om Kort & godt om helbredsangst

Tænker du tit på, om du er alvorligt syg? Er du overopmærksom på din krops signaler og symptomer, fx smerter og udslæt? Måske grubler du over, hvad grunden er. Måske ser du et alvorligt sygdomsforløb for dig og er sikker på, at det er en dødelig sygdom. Hvis du har det sådan, har du måske helbredsangst/sygdomsangst. Mange har det sådan. Også selv om lægen forsikrer om, at alt er fint. Man bliver ikke beroliget og overbevist. For hvad nu hvis …? Måske er der kommet et nyt symptom. Måske tager lægen fejl? Frygten fører til utallige lægebesøg og nye undersøgelser. Mange med helbredsangst får ikke den nødvendige hjælp. Primært, fordi de søger læge for fysiske sygdomme – i stedet for psykologhjælp for den psykiske sygdom (som de ikke ved, de har). Corona-epidemien har sat ekstra skub i sygdomsangsten. Denne bog er til dig, som har helbredsangst. Den er også til pårørende, til professionelle i sundheds- og socialsektoren og til dig, som bare gerne vil vide mere.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771589078
  • Udgivet:
  • 22. November 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Kort & godt om helbredsangst

Tænker du tit på, om du er alvorligt syg? Er du overopmærksom på din krops signaler og symptomer, fx smerter og udslæt? Måske grubler du over, hvad grunden er. Måske ser du et alvorligt sygdomsforløb for dig og er sikker på, at det er en dødelig sygdom. Hvis du har det sådan, har du måske helbredsangst/sygdomsangst.

Mange har det sådan. Også selv om lægen forsikrer om, at alt er fint. Man bliver ikke beroliget og overbevist. For hvad nu hvis …? Måske er der kommet et nyt symptom. Måske tager lægen fejl? Frygten fører til utallige lægebesøg og nye undersøgelser.

Mange med helbredsangst får ikke den nødvendige hjælp. Primært, fordi de søger læge for fysiske sygdomme – i stedet for psykologhjælp for den psykiske sygdom (som de ikke ved, de har). Corona-epidemien har sat ekstra skub i sygdomsangsten.

Denne bog er til dig, som har helbredsangst. Den er også til pårørende, til professionelle i sundheds- og socialsektoren og til dig, som bare gerne vil vide mere.

Brugerbedømmelser af Kort & godt om helbredsangstFind lignende bøger
Bogen Kort & godt om helbredsangst findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.