Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kvinderne på Flanagans - Åsa Hellberg - E-bog

Bag om Kvinderne på Flanagans

Luksus, intriger og hemmeligheder. De to veninder Elinor og Emma har arbejdet sig op fra bunden på Hotel Flanagans og har overtaget driften efter Linda Lansing. De har knoklet og ofret alt for at bevare hotellets gode omdømme, og det er lykkedes. Forretningen går strålende. Men prisen for at nå dertil har været høj. Hemmelighederne, der længe har ligget godt skjult under lag af skyld og skam, truer med at blive afsløret. Men hvor stærkt er deres venskab? Og hvor stærkt er båndene til deres unge døtre på 22 år? Vil hotellet kunne tåle, hvis sandheden om dets ejere skulle komme for en dag? Samtidig med at 1980'erne kulminerer med stoffer og sex, når intrigerne på Londons populære luksushotel nye højder.   "Jeg var rigtig godt underholdt af denne fortælling, der bag sit ydre af et let romantisk drama også gemmer på nogle interessante perspektiver omkring tidens fordomme." - Bogtanken om Velkommen til Flanagans   Tredje bog i serien, Nye tider på Flanagans, udkommer efterår 2021.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711994122
 • Udgivet:
 • 9. Februar 2021
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Kvinderne på Flanagans

  Beskrivelse af Kvinderne på Flanagans

  Luksus, intriger og hemmeligheder.

  De to veninder Elinor og Emma har arbejdet sig op fra bunden på Hotel Flanagans og har overtaget driften efter Linda Lansing. De har knoklet og ofret alt for at bevare hotellets gode omdømme, og det er lykkedes. Forretningen går strålende. Men prisen for at nå dertil har været høj. Hemmelighederne, der længe har ligget godt skjult under lag af skyld og skam, truer med at blive afsløret. Men hvor stærkt er deres venskab? Og hvor stærkt er båndene til deres unge døtre på 22 år? Vil hotellet kunne tåle, hvis sandheden om dets ejere skulle komme for en dag?

  Samtidig med at 1980'erne kulminerer med stoffer og sex, når intrigerne på Londons populære luksushotel nye højder.

   

  "Jeg var rigtig godt underholdt af denne fortælling, der bag sit ydre af et let romantisk drama også gemmer på nogle interessante perspektiver omkring tidens fordomme." - Bogtanken om Velkommen til Flanagans

   

  Tredje bog i serien, Nye tider på Flanagans, udkommer efterår 2021.

  Brugerbedømmelser af Kvinderne på Flanagans  Find lignende bøger
  Bogen Kvinderne på Flanagans findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.