Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Lewismanden - Peter May - E-bog

Bag om Lewismanden

Da et yderst velbevaret lig dukker op i en tørvemose på Isle of Lewis, er øboerne overbevist om, at man har gjort et epokegørende oldtidsfund af samme betydning som Tollundmanden. Den døde bliver da også hurtigt omtalt som 'Lewismanden'. Men da retsmedicinerne finder en falmet Elvis-tatovering på Lewismandens overarm, og da en dna-analyse desuden viser, at han er i nær familie med en af øens kendte skikkelser, indleder det lokale politi en mordefterforskning. Den døde har lidt en langtrukken og pinefuld død, og da Fin Macleod fra Edinburghs politi modvilligt bliver draget ind i efterforskningen, støder han ikke kun på nogle af de allermørkeste kapitler i Skotlands historie, han indser også, at jo dybere, han graver sig ned i sagen, jo tættere kommer den på ham selv. Kan han overhovedet opklare det brutale mord uden igen at miste alt? "Lewismanden" er andet bind i den skotske forfatter Peter Mays Lewis-trilogien. Det første, Sorthuset, udkom i august 2022.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702350937
  • Udgivet:
  • 5. Januar 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Lewismanden

Da et yderst velbevaret lig dukker op i en tørvemose på Isle of Lewis, er øboerne overbevist om, at man har gjort et epokegørende oldtidsfund af samme betydning som Tollundmanden. Den døde bliver da også hurtigt omtalt som 'Lewismanden'. Men da retsmedicinerne finder en falmet Elvis-tatovering på Lewismandens overarm, og da en dna-analyse desuden viser, at han er i nær familie med en af øens kendte skikkelser, indleder det lokale politi en mordefterforskning.
Den døde har lidt en langtrukken og pinefuld død, og da Fin Macleod fra Edinburghs politi modvilligt bliver draget ind i efterforskningen, støder han ikke kun på nogle af de allermørkeste kapitler i Skotlands historie, han indser også, at jo dybere, han graver sig ned i sagen, jo tættere kommer den på ham selv. Kan han overhovedet opklare det brutale mord uden igen at miste alt?
"Lewismanden" er andet bind i den skotske forfatter Peter Mays Lewis-trilogien. Det første, Sorthuset, udkom i august 2022.

Brugerbedømmelser af LewismandenFind lignende bøger
Bogen Lewismanden findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.