Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Lig bløder ikke - Inger Gammelgaard Madsen - E-bog

Bag om Lig bløder ikke

Roland Benito kaldes en tidlig, varm sommermorgen ud til et bizart syn på Vestre Kirkegård. En grav er blevet åbnet i løbet af natten, og gravskænderen ligger død oven på kisten. Men den er tom. Det starter efterforskningen af sagen om en ung mand, der blev dræbt i en motorcykelulykke, og som nu er forsvundet fra sin grav. Samtidig kæmper Roland og hans team med at finde gerningsmanden til nogle makabre voldtægter og drab på unge piger i Aarhus. Andreas Spang har netop overtaget sin fars bedemandsforretning, da han opdager, at der er noget, der ikke er helt, som det skal være. Han prøver at finde ud af, hvordan hans far døde, og det får ham ud i en farlig situation, der også kommer til at involvere Roland Benito og hans hustru, Irene.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799538539
  • Udgivet:
  • 6. Juni 2013
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Lig bløder ikke

Roland Benito kaldes en tidlig, varm sommermorgen ud til et bizart syn på Vestre Kirkegård. En grav er blevet åbnet i løbet af natten, og gravskænderen ligger død oven på kisten. Men den er tom. Det starter efterforskningen af sagen om en ung mand, der blev dræbt i en motorcykelulykke, og som nu er forsvundet fra sin grav. Samtidig kæmper Roland og hans team med at finde gerningsmanden til nogle makabre voldtægter og drab på unge piger i Aarhus.

Andreas Spang har netop overtaget sin fars bedemandsforretning, da han opdager, at der er noget, der ikke er helt, som det skal være. Han prøver at finde ud af, hvordan hans far døde, og det får ham ud i en farlig situation, der også kommer til at involvere Roland Benito og hans hustru, Irene.

Brugerbedømmelser af Lig bløder ikkeFind lignende bøger
Bogen Lig bløder ikke findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.