Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Livet efter psykisk vold - Christina Copty - Lydbog

bind 6 i Gaslight serien

Bag om Livet efter psykisk vold

Når man gør sig fri af en psykisk voldelig partner, følger der umiddelbart en følelse af lettelse, men så kommer det store arbejde med at bearbejde al den skade, krænkeren har påført. Ofte vil det føles, som om der var et liv før og efter krænkeren, for noget er for evigt forandret. Men ligesom fugl Føniks kan man rejse sig fra asken og skabe et godt liv. Hvert år udsættes mere end 100.000 danskere for psykisk vold. Volden kaldes også usynlig vold, da den er svær at se. I denne podcast inviterer psykoterapeut Christina Copty modige gæster i studiet, som deler deres erfaringer og oplevelser med psykisk vold, så den kan blive synliggjort, og så folk kan se, at de ikke er alene, og at der er håb forude. Christina Copty er psykoterapeut og forfatter med speciale i personlighedsforstyrrelser, herunder narcissisme og destruktive parforhold. Hun har selvstændig praksis i København, og derudover udbyder hun onlinekurser om den narcissistiske partner. I 2016 udkom hendes første bog "Den svære kærlighed – om narcissisme parforhold" og i februar 2022 kom hendes anden bog "Partner, løgner, elsker, krænker – om psykisk vold i parforholdet".

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728422083
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 10. Juni 2022
 • Oplæser:
 • Christina Copty
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Livet efter psykisk vold

Når man gør sig fri af en psykisk voldelig partner, følger der umiddelbart en følelse af lettelse, men så kommer det store arbejde med at bearbejde al den skade, krænkeren har påført. Ofte vil det føles, som om der var et liv før og efter krænkeren, for noget er for evigt forandret. Men ligesom fugl Føniks kan man rejse sig fra asken og skabe et godt liv.

Hvert år udsættes mere end 100.000 danskere for psykisk vold. Volden kaldes også usynlig vold, da den er svær at se. I denne podcast inviterer psykoterapeut Christina Copty modige gæster i studiet, som deler deres erfaringer og oplevelser med psykisk vold, så den kan blive synliggjort, og så folk kan se, at de ikke er alene, og at der er håb forude.

Christina Copty er psykoterapeut og forfatter med speciale i personlighedsforstyrrelser, herunder narcissisme og destruktive parforhold. Hun har selvstændig praksis i København, og derudover udbyder hun onlinekurser om den narcissistiske partner. I 2016 udkom hendes første bog "Den svære kærlighed – om narcissisme parforhold" og i februar 2022 kom hendes anden bog "Partner, løgner, elsker, krænker – om psykisk vold i parforholdet".

Brugerbedømmelser af Livet efter psykisk voldFind lignende bøger
Bogen Livet efter psykisk vold findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.